Доц. Сарийски, БАН: След само 3 години България ще умре, Бог да я прости!

Доц. Сарийски БАН: След само 3 години България ще умре Бог да я прости!

Григор Сарийски вижда фаталния за България край след 3 години!

Причината за това негово мнение е излязлото решение на ЕС, че България ще приеме за своя валутна единица еврото през 2024 г., пише Skandalno.net.

„По какви критерии приеха най-бедната и с най-слаба икономика държава от ЕС в Еврозоната, някой може ли да ми обясни. И то без преходен период, което ще е направо пагубно за икономиката ни. Та ние не отговаряме на нито един критерий даже да сме в чакалнята на Еврозоната, камо ли да приемаме еврото“, категоричен е доц. Сарийски.

Според него действията на Запада са продиктувани от нашето минало с Русия и любовта на повечето българи към руската страна.

„Искат да ни „закопчаят“ и да не можем да мърдаме с това евро. Страхуват се, че в България текат промени, които могат да ни върнат към съюз с Русия и затова бързат с еврозоната.“, категоричен е Сарийски.

За него приемането на еврото е пълна стъпка към загуба на суверенитет и въвеждане на западен колониален режим у нас.

Доцентът вижда огромен проблем със сляпото подчиняване на Запада. Според него България се е отказала от Южен поток по заповед на САЩ и ЕС, а това е принудило страната ни да купува скъпия американски газ.

Скоро държавата ни ще стане 100% внос и тогава тя ще загине, убеден е доц. Сарийски.