Дойде времето, в което Бойко Рашков да поправи грешката си от 1996 година.

Дойде времето в което Бойко Рашков да поправи грешката си от 1996 година.

Днес се замислих върху думите на Министъра на МВР Рашков как е пропуснал някога през 1996 година да окошари бандюгата, крадец на коли и рекетьор Банкянския Тулуп, СИКаджия, Простак Бойко Разбойко и всъщност му е дал шанс да се почувства безнаказан и разбира се да бъде забелязан от Кукловодите на задкулисието офицерите от ДС на МВР, който веднага с непогрешимия си усет оцениха рядката находка от безкруполен, а морален и престъпен лидер, който ще успее да съсипе новоизлюпената Демокрация и ще ни върне с десетилетия назад във времето, ще пролее реки от кръв като Главен Секретар на МВР избивайки цялата конкуренция и комасирайки имоти, бизнес и капитали, преразпределяйки всички благинки на Овчия и заблуден народ.

Не е било случайно „минаването на метър“ в ония години на прохождащия Престъпник!

После всички са съжалили, но е било вече късно! Той придоби цялата ни държава само за 11 години кражба и лъжа и Измама. Няма безплатен обяд! Така, че Министър Рашков има за какво да съжалява, той е информиран мъж и знае срещу какво се изправя! Сега може да поправи тази грешка и едва ли ще пропусне тоя шанс!

Банкянският СИКаджия Простак допусна още една грешка, освен Президента Радев и с Рашков. Можеше да му спретне някоя злополука, там е цар, а и има еничари верни около себе си. Но вече е късно!

Сега е в паника и ще бърка все повече и повече…. И това е шанса да го спипат и унищожат! Ще се найграе Банкянския Простак, доцент Тулуп СИКаджийски, много яко при това!

Сега ще гледаме много интересни серии от сериала „Капи ди тути Капу СИК и ВИС“, но се сещам за финала на култовия филм „По Мисури“ когато главния герой, в случая Марлон Брандо се събуди в ужас край огъня (на камината в Банкя, или някъде другаде по света) и един приглушен глас риторично попита :

„Знаеш ли защо се събуди?
Защото ти прерязах гърлото!“

Такава е съдбата на всички големи Престъпници, а тоя Банкянския СИКаджия е най големия в целия свят, а вероятно и в Галактиката ни.

Коментар: Ив Христозов/фейсбук