Достойна Милица Гладнишка: Гладна ще стоя, но кредити няма да рекламирам!

Достойна Милица Гладнишка: Гладна ще стоя но кредити няма да рекламирам!

Милица Гладнишка е категорична, че не може да лъже хората!

За разлика от много известни личности, които рекламират всякакви кредитни компании и теглене на големи суми с лихва, актрисата и певица Милица Гладнишка не може да го прави. Тя твърди, че е отхвърляла много такива предложения.

Чаровницата в миналото е работила какво ли не. Тя е била дори сервитьорка и отлично знае какво е да нямаш дотатъчно пари. Въпреки това обаче Гладнишка не иска да рекламира кредити, макар предложенията към нея да са изкушаваши. Тя е отказвала много тлъсти хонорари, защото сърце не й дава да лъже хората, било то и от малкия екран.

Милица Гладнишка не може да лъже и затова не рекламира кредити

“Не мога да рекламирам кредити. Не мога да казвам на хората колко е изгодно да изтеглят кредит, защото не е. Това ги заробва до живот, лишава те от свобода, лихвите са огромни, кредитът ще те спаси за малко, но после ще станеш по-зле. Не мога да им причиня това.” – споделя Милица Гладнишка.

Звездата от последния сезон на “Като две капки вода” има широко сърце и сериозна гражданска позиция. Политиката не й е чужда, като миналата година беше сред най-големите противници на властта и съответно на Бойко Борисов.

Красавицата не търпи несправедливостите и затова не иска да лъже, че с кредит човек ще се спаси. Дори да няма пари, пак няма да се съгласи на подобна реклама.

Можете да узнаете пълната й позиция по този и по други въпроси чрез видеото, което излагаме на вниманието ви!