img
Home / Лична драма / Джонатан на Нана прониза сърцата на всички с тази прочувствена изповед

Джонатан на Нана прониза сърцата на всички с тази прочувствена изповед

/
/
/
442 Views

Мислили ли сте как се чувства човек, чувайки диагнозата “Имате рак”, а знаете ли как се чувства човек, който чува “Жена ви има рак”. Аз исках да направя всичко за нея и да преборим болестта.

Имало е моменти, в които не съм бил достатъчно загрижен, а понякога със сигурност е изглеждало, че съм прекалено загрижен. Затова искам да кажа “извинявай”.

Това заяви в “Събуди се” Джонатан – съпругът на Нана Гладуиш. В своя изповед към Нана той заяви:

“Казах си, трябва да победим този рак и ще направя всичко, за да успеем. Направих го.

Исках да ме мислиш за “скала”, някого на когото можеш да разчиташ винаги. Исках да ти дам най-доброто лечение, да съм в болницата при теб. Минахме през много труден период и съжалявам, ако не винаги съм взимал най-правилните решения. Съжалявам, ако не съм. Моля те, чуй ме, обичам те, Нана, ти си всичко за мен”. Вярвам, че всички хора в социалните мрежи ще я подкрепят” , каза Джонатан.

Нана разказа драматичните истории на свои приятелки, които са чули диагнозата рак.

Тя благодари на съпруга си, че е до нея, защото при много нейни приятелки, не е било така. Гладуиш си спомни за нейна позната, която не е искала да се подложи на интервенция, защото, ако си махне гърдата, мъжът й щял да я изостави.

Малко по-късно издъхнала. Друга позната на Нана пък признала, че имала операция за отстраняване на гърдата преди 10 години, но мъжът й все още дори не знае коя от двете й гърди е премахната.

“Всичко при тях изглеждаше добре, но зад стените на дома им, те не са били сплотено семейство. Та това са 10 години”, добави тя.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *