Емануела показа бременно коремче /СНИМКИ/

Емануела показа бременно коремче /СНИМКИ/

Фолк звездата Емануела явно е решила да се бори с демографската криза у нас, като роди още едно дете.

Изпълнителката на „Преди употреба, прочети листовката“ показа наедряло коремче на последното си участие в столичен клуб, забеляза Е-новини.

Чаровната пайнерка се появи с целия си блясък да пее на абитуриенти в известен нощен клуб в столицата. Както винаги, Емануела бе заложила на секси облекло – този път ултракъса черна рокличка. Но погледите на всички бяха приковани от коремчето на звездата.

Още на следващия ден из светските среди се шушукаше, че Емануела е бременна. Към момента звездата не е издавала нищо по въпроса, но прави впечатление, че като цяло е качила килограми.

Близки до певицата изразиха съмнения относно слуха, че Емануела се е решила да ражда за трети път.

„По-скоро е похапнала преди участието. Хората не знаят, но Емануела обича да си похапва и не спазва диети. Често след преяждане стомахът й така се подува и не случайно през годините често я пишат, че е бременна“, казват хора от обкръжението на чалга фурията.

Твърде е вероятно подуването на коремчето да се дължи на апетита на певицата, тъй като след раждането на втория си син Димитър се зарече, че спира с ражданията в този живот. освен това, връзката й с Мартин е доста лабилна и непрекъснато се събират и разделят, за да мислят за създаване на поколение.

Източник: За жената