Емили Тротинетката си има конкуренция

Емили Тротинетката си има конкуренция

Емили с тротинетката вече има истинска конкуренция. Бившето момче Теодор от Търговище е новата еротик звезда на популярен пловдивски клуб, пише „България Днес“.

Под официалното име Симона Галинова, което е вписано в новата му лична карта на човек от женски пол, транссъзданието кръжи в умопомрачителни за публиката шпагати и пируети. Независимо, че вече се води мома, младежът е запазил от мъжката сила и ловкост, а изпълненията му на сцената в локала спират дъха на всички мачовци без изключения.

Наскоро Теодор-Симона призна, чре и има мъж до себе си и се носи на крилете на любовта. Преди време медиите го набедиха за любовница на известен спортен съдия.

„Когато съм влюбена, правя баница. Много добра домакиня съм, просто идеалната съпруга“, твърди еротичната танцьорка.

Навръх участието си в конкурса Мис Плеймейт преди две години Галинова отново рекламира готварската си дарба. Тогава обаче обяви, че прави супер мусака. Тогава нямаше постоянно гадже и според запознати не е била легнала под скалпела, за да се раздели с мъжкото си достойнство.

„Участвам в конкурса, за да покажа на хората, че трансексуалните изглежда доста по-добре от много жени“, сподели в студиото на Николаос Цитиридис Симона.

„От малък искам да съм жена. На 10 години се обичах като момиче. В един момент започнах да пия женски хормони, които много променят. Кожата става нежна, нямаш окосмяване по лицето“ добавя бившият младеж. По препоръка на своя позната той направил операциите за смяна на пола в Бразилия, разказват близки до Галинова.

Другото най-популярното у нас момче-момиче Емили, коментира, че изобщо не изпитва завист към успеха на своята колежка по съдба. „Аз тичам в друг коридор и нямам равна“, категорична е любимата на бившия културист Тихомир Рангелов.

хотарена