Ето какво се случва с Йоана от „Игри на волята“ (Сестра й Катерина потъна вдън земя)

Ето какво се случва с Йоана от „Игри на волята“ (Сестра й Катерина потъна вдън земя)

Двете най-атрактивни участнички в последния сезон на „Игри на волята“ – Катерина и Йоана, все още предизвикват интерес у феновете.

Макар че сестрите не успяха да спечелят шоуто, емоционалната им връзка трогна цяла България и развълнува зрителите.

За съжаление, Катерина и Йоана отново са разделени, разбра Е-новини. Йо продължава да живее в САЩ, където следва в престижния Йейлския университет. Тези дни тя се дипломира, но ще продължи да следва там магистратура. Все пак, Йоана не бърза и смята да си направи една година почивка от ученето, или т.нар. “gap year“ (съботна година).

„Ако последните четири години са били нещо, то е трудни. Толкова много висини и падения, успехи и провали, моменти на истинско щастие и истинска мъка. Ето завърших и сега съм по-объркана какво искам от живота си от когато започнах университет.

Но поне съм по-сигурна коя съм аз. Ще взема следващата година като gap year, за да мога да се прибера в България, да пътувам из света, да снимам и да (продължа да откривам и) правя нещата, които ме карат да се чувствам жива“, казва Йоана.

Тя е изключително активна в социалните мрежи, за разлика от сестра си, която буквално потъна вдън земя. Катерина е „замразила“ профила си от близо половин година насам и дори сестра й има бегла информация за нея.

Шантавата сестра продължава да се занимава с йога. В края на миналата година имала идея да се занимава с търговия на продукти от естествени материали, но така и не я реализирала докрай.

Източник: Папарак