Ето тайната на Аня Пенчева за УДАРНО отслабване! Актрисата сваля 8 кг за нула време с простичка диета

Ето тайната на Аня Пенчева за УДАРНО отслабване! Актрисата сваля 8 кг за нула време с простичка диета

Заради новата си роля Аня отслабнала ударно. „Свалила съм към 8 килограма, а може и повече за снимките“, споделя актрисата.

За да преобрази фигурата си, тя не се доверила на диетолог или лекар по естетична медицина, а на своя съпруг Ивайло Караньотов. Като спортист той знаел какъв точно режим да й постави, за да постигне най-бърз ефект. Така мъжът до Пенчева й задал мисия да не приема повече от 700 калории на ден, които трябвало да си набавя с домашна лимонада, риба и салати.

Тази схема за отслабване е известна като калориен дефицит и се практикува от много звезди у нас и в чужбина. Идеята му е отслабващият да приема по-малко калории с храната, отколкото изразходва тялото му дневно, което го вкарва автоматично в дефицит и задейства процеса на горене на мазнини.

„Замених захарта с мед и стевия. Освен това имах динамични разходки на Витоша по три пъти в седмицата и ако много ми се яде нещо сладко, си позволявах само по един банан“, споделя красавицата на Народния театър.

„Не се страхувам от остаряването, но в никакъв случай не искам да остарявам кичозно и некрасиво. Да, няма нищо по-хубаво от това да си млад, красив и пълен с енергия. Но няма и нищо страшно в това да си зрял, да носиш годините си с достойнство. Младостта продължава много по-дълго, отколкото младите си мислят. Ако не се чувстваш излишен, ако си в хармония със себе си, всичко е наред. Човек не бива да се вкопчва толкова във външността си“, категорична е Аня Пенчева.

Самата тя през годините рядко е правила диети, защото не пълнее бързо, но сега й се наложило, за да влезе в топформа за новата си роля. В момента 63-годишната актриса е предимно в Слънчев бряг, където са снимките на втория сезон на комедията „Съни бийч“. Легендарната красавица, позната с десетките си роли в театъра, киното и телевизията, влиза в ролята на лекомислената Розалия.

„Никога не съм играла лековати жени и благодаря, че в наситената ми творческа кариера получих този шанс“, казва Пенчева. В „Съни бийч“ героинята й е майка на спасителя Младен, брилянтно изигран от Иво Аръков, пише в. „Ретро“.

„Той е невероятен. Както в живота, така и на екрана случих на деца. Да вляза в „Съни бийч“ е истинско удоволствие. Живеем в кошмарно време на страх и стрес и човек има нужда да се усмихне на нещо цветно и ведро. Освен това никога не съм бягала от работа“, споделя още секссимволът ни.

Източник: nie-jenite