Ето я Цветанка Ризова преди операциите (СНИМКА)

Ето я Цветанка Ризова преди операциите (СНИМКА)

Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова е сред най-одумваните за външността си родни тв звезди. Лицето на журналистката от година на година става все по-пластмасово, а обемът на устните и скулите ѝ бие дори този на родните представителки на чалга жанра.

Архивна снимка, появила се в социалната мрежа фейсбук, всъщност показва, че някога Цветанка наистина е имала добър ген и е минавала за красавица. Кадърът от младините на водещата, когато тя е била обикновена репортерка, предизвика същински фурор, видя E-novini.com.

От атрактивното фото се вижда, че нито огромните устни, нито изпъкналите скули на Ризова са дар от природата, а по-скоро дело на корифеите в естетичната медицина и съвременните методи за вечна младост. Известно е, че тв звездата е сред ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции.

Цветанка Ризова преди операциитеВ центъра за красота Ризова ходела поне два пъти годишно, защото задължителната процедура, на която се подлагала на всеки 6 месеца, била поставяне на ботокс на цялото лице. Само запълването на най-изявените бръчки ѝ струвало 1200 лв. на година, защото цената на еднократна процедура е 600 лв. Отделно от това Цветанка харчела и други допълнителни средства за пилинги, терапии и първокласна козметика за лице.

Обичайно журналистката настоявала да ѝ поставят ботокса по време на отпуск, защото дори най-силният грим не бил в състояние да прикрие синините, които се образували от десетките набождания с игла, чрез които филърът се вкарва под кожата на пациентите. В същото време 55-годишната Ризова не си признава, че има намеси по лицето си, и твърди, че е изцяло натурална и няма подобрения.

Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова успя да я засрами в ефир, отклонявайки се от разговора и питайки я какво е сторила с физиономията си и дали устните ѝ са истински или уголемени. „Нито едно боцкане нямам по лицето!“, затапи я тогава водещата, но си пролича, че ѝ стана безкрайно неудобно. В тв средите Цветанка е пословична с мъченията, на които се подлага заради болезнената си суета.

Перфектната ѝ фигура се дължи на изтощителни диети, които тя спазва целогодишно. Дори като девойка е била по-пълна от сега, когато краката ѝ са като солетки, а теглото ѝ е не повече от 45 кг, пише Ретро.