Формата на краката показва дали сте страстни във връзката

Формата на краката показва дали сте страстни във връзката

Когато мъжете, или жените наблюдават известно време някой, който е привлякъл вниманието им,  често се опитват да разкрият повече за него. От външния вид, до интересите.

Разбирайки езика на тялото и човешката анатомия, можем да получим ясна представа за това какви жени или мъже има срещу нас.

В днешната статия на Е-новини ще говорим за това как формата на краката на жената може да разкаже много за нея. Ще бъдете изненадани колко вярно е това възприятие. Формата на краката може да определи сексуалното поведение на жената.

Можете първо да опитате това за себе си. Трябва просто да поставите краката си много близо един до друг и да погледнете себе си в огледалото.

Тип А

Краката са доближени и има само една празнина между тях, започвайки от глезените и завършвайки малко по-високо от средата на прасците. Има доста широко разпространено убеждение, че колкото по-малко е разстоянието между краката, толкова по-удобно ще се чувства тя в леглото.

Като правило тези жени са много нежни. Те привличат мъжете с тяхната нежност и женственост. Те също така са срамежливи. Не обичат да приемат инициативата и искат мъжете да вършат цялата работа сами. Това може да бъде опасно за връзката, защото повечето хора лесно се отегчават. Така че, жените с такива крака трябва да се опитат да бъдат по-активни.

Тип Б

Краката се допират един до друг само на едно място, в глезените. Тези жени искат да придобият нови преживявания. Те харесват елемента на играта в интимните отношения. Те са смели и приключенски личности.

Тези жени са готови да поемат водеща роля в отношенията. Но понякога такава прекомерна смелост може да изплаши мъжете. Ето защо тези жени трябва да се научат да се контролират.

Тип C

Бедрата са близо едно до друго, но прасците и коленете не се докосват. Жените с този тип крака обикновено са много нежни и романтични. Но ако им дадете свобода за изява, те могат да се превърнат в диви котки.

Тип D

Краката се допират един в друг в горната част на бедрата, на коленете, прасците и глезените. Това е една от най-разпространените форми на краката.

Такива жени се държат естествено и традиционно в леглото. Те не обичат много експерименти и предпочитат няколко любими пози. Но ако партньорът им иска да опита нещо ново, те ще го подкрепят. Мъжете харесват тези жени, заради способността им да им дават увереност. Освен това такива крака са доста привлекателни.