Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: България ще се оправи след 2025 г.

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: България ще се оправи след 2025 г.

Теодора Стефанова се прочу у нас като гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Родената в Стара Загора дама предизвиква огромен интерес със своите прогнози у нас и по света. Канят я в различни телевизионни предавания в Европа и САЩ.

Вече 26 години българката е футболен анализатор и коментатор на мачове в телевизията на Берлускони в Милано. Информацията си тя получава от извънземен разум, когото нарича Нелсън. Стефанова направи своята прогноза за 2022 г. пред „Марица“.

Ковид-19 постепенно ще отпусне захвата си в цял свят в края на 2025 г., смята българската гадателка. Според нея човечеството трябва да свикне да живее с този кошмар, но тогава ще се измъкнем от кризата, която се задълбочава.

„Ще има нови методи на лечение за коронавируса. Ще се измисли ново лекарство, но дотогава ваксинацията ще е най-добрият илач. За да се имунизират хората, трябва да им се обяснява за ползата от ваксината, тъй като има много объркани представи“, обяснява Теодора.

Добри времена България я очакват чак след 2025 г., категорична е ясновидката.

„Новата 2022-ра ще бъде годината на жените в политиката в световен мащаб. Много дами ще седнат на ръководни постове в България и не само тук. Очаква се силни позиции нежният пол да извоюва в САЩ, Япония и дори арабските страни“, допълва гадателката на Берлускони.

Тя първа позна резултатите от конгреса на БФС.

„Промените са в ход. Може би Боби Михайлов ще управлява година. След това ще му предложат пост в централата на УЕФА в Швейцария, който Михайлов ще приеме. Тогава Бербатов ще седне на неговия стол, но новия екип го очаква много работа. Дошло е време промяната да се случи.

Проблемът не са Боби, Лечков и още 10 човека. Хаосът е в детско-юношеската школа. В момента нашият футбол е на дъното. За националния ни отбор предстоят трудни времена. Чудо ще е да се класираме скоро на европейско или световно първенство“, заяви Стефанова.