img
Home / Свят / Гадателката Теди Стефанова каза това, което всички очакваме: България става Швейцария на Балканите. Скоро

Гадателката Теди Стефанова каза това, което всички очакваме: България става Швейцария на Балканите. Скоро

/
/
/
1195 Views

Известната гадателка Теодора Стефанова направи прогнозата си за това какво ще се случи в България в близко бъдеще.

За разлика от много свои колеги, които се надпреварват да вещаят край на света и идването на Апокалипсис, Теди каза нещо, което всички у нас очакват да чуят. Близката до бившия италиански премиер Силвио Берлускони ясновидка е оптимист за бъдещето на България.

По думите й, страната ни наистина ще се превърне в Швейцария на Балканите, при това съвсем скоро – до 2025 година. Стефанова отгърна завесата и на политическото бъдеще у нас. Премиерът Бойко Борисов няма да слезе скоро от политическата сцена, а просто ще си смени амплоато

Той може да не е премиер, но ще има водеща функция.

Бойко Борисов сам ще си прецени какво да прави. Това обяви гадателката на Берлускони Теодора Стефанова пред Нова телевизия. Както е известно, способностите й да гледа в бъдещето тя придобива от разговорите й с извънземното Унилсън, което идва от планетата Ванфим.

„Способностите ми помагат, но са ми изигравали и шега. Моят извънземен разум понякога ме предупреждава за моя нова връзка, но аз се впускам. Имала съм прекрасни мъже до себе си. Имах любов с мъж в Пампорово, но го заковах, че е женен, и не можеше да каже нищо“, разкри Теодора Стефанова.

Източник: С кафето

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 0 Average: 0]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *