Георги Марков: Комунизмът се завръща с едно „Ферари“ в цвят червен

Георги Марков: Комунизмът се завръща с едно "Ферари" в цвят червен

Комунизмът се завръща с едно „Ферари“ в цвят червен.

Това написа бившият конституционен съдия Георги Марков във Фейсбук страницата си, видя Е-новини.

Кабинетът на президента Радев се превърна в наказателна рота, наказателен взвод, следствен отдел, разследващ орган, пише той.

Според Марков служебното правителство е „новият Комитет за държавен и народен контрол, който имахме при комунизма“. Бившият конституционалист припомня, че по негов законопроект, са закрили органа във Великото Народно събрание.

Ето го и целия пост на Марков:

Кабинетът на Радев е наказателна рота! 165 депутати от неолибералния комунистически ОФ дадоха властта на баш комуниста с вдигнатия юмрук и той се зае да разсипва банките.

Така се получи – 165 депутати от неолибералния комунистически ОФ в 45-ото Народно събрание, решиха да дадат властта на баш комуниста – президента с вдигнатия като партизанин от отряд „Чавдар“ юмрук. Сложиха го и в червено „Ферари“. Така комунизмът се завърна с „Ферари“ в цвят червен.

Дадоха му властта, че е баш комунист, при това и човек с фуражка. И той назначи премиер с фуражка. Въпросът не е във фуражките, а в това, че служебното правителство взе държавата за казарма.

То не е служебно, както изисква Конституцията и решение №20 на Конституционния съд от 1992 г. – да извършва текущата вътрешна и външна политика на страната и да подготвя изборите, ЗАЩОТО Е НАЗНАЧЕНО, А НЕ Е ИЗБРАНО.

Кабинетът на президента Радев се превърна в наказателна рота, наказателен взвод, следствен отдел, разследващ орган. Кабинетът „Радев“ си стана новият Комитет за държавен и народен контрол, който имахме при комунизма, та по мой законопроект, го закрихме във Великото Народно събрание.

Моят приятел Емил Кошлуков трябва да черпи, че искат само да го уволняват, а не да го вкарват в затвора, та да стане политически затворник на два режима – този преди 10 ноември и този сега. Че правителството е комунистическо, ПО БАНКИТЕ ЩЕ ГО ПОЗНАЕТЕ. Дойдат ли на власт комунистите, захващат да разсипват банките.

Обективността налага да кажем, е има и весели моменти в настоящото управление на държавата. Един министър-веселяк рече, че до 2 месеца ще привлече инвестиции в България, чрез търговските ни аташета. Ти да видиш! Чрез търговските аташета ще привлечем инвестиции! Така се зарадваха инвеститорите, че има опашка на Калотина… Кой нормален човек от чужбина ще инвестира в страна, която няма парламент, съдебната власт е разнебитена, а правителството се е превърнало в дисциплинарна рота и разклаща банките?

Как не се е сетил пустият му Виктор Орбан, да привлече „Мерцедес“, „Ауди“, БМВ и т.н. чрез аташетата си, ами се напъна да направи в Унгария политическа стабилност, мнозинство от две трети и чудесни икономически закони?

След 31 години комунизмът се завърна с „Ферари“ с цвят червен. Никакви инвестиции не ни чакат, драги сънародници! Чакат ни години на политическа, икономическа, социална и хуманитарна криза, която ще започне с машинното гласуване на 11 юли.

КОМУНИЗМЪТ СЕ ЗАВРЪЩА, НЕ СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА!


Публикувана

в

Тема: