Голямата Цветана Манева към Борисов: Не те понасям! Прати и нас, и децата ни в ада!

Голямата Цветана Манева към Борисов: Не те понасям!

Цветана Манева не издържа и ден повече да гледа окаяното състояние на родината си, разбра E-novini!

Великата българска актриса Цветана Манева не може и ден повече да понася настоящото управление или по-скоро разрушение на страната ни. Като всички нормални хора и тя брои дните до 4 април – денят на парламентарните избори.

Цветана Манева не може да прости на Борисов и останалите за ада на децата ни

Категорична е, че няма да стои у дома си, въпреки пандемията и третата вълна на Covid-19, с която така усърдно всяват страх и паника НОЩ и медиите. Цветана Манева ще гласува, за да може веднъж завинаги да се изреже „тумора“ от парламента ни.

Съпругата на актьора Явор Милушев смята, че Бойко Борисов и свитата около него си е разигравала коня безнаказано твърде дълго време. И именно по тяхна вина сме на този хал – най-бедните, нещастни, болни и психически смачкани хора в Европа.

„Не заради вируса, а заради безкрайно лошия начин на живот, са болни и умират хората тук. Ние живеем в ада, децата ни живеят в ада. И именно заради този ад сме длъжни да се изправим, да се разбунтуваме ако ще, но да се погрижим за бъдещето си.

Видяхме, че гражданско общество в България има, протестите преди го доказаха. Ставаме все по-заедно, все по-осъзнати и по-силни. Само така ще изметем боклука, който е заличил всичко красиво в страната ни от дълго време“, твърди Цветана Манева, пише agroplovdiv.bg.

Тя не крие и директно заявява, че иска „главата“ на Бойко Борисов и на всички подкупни, корумпирани и крадливи министри, депутати, общински и държавни служители.

„Те са болни хора, това е патология. Дори и някой от тях навремето да е влязъл с чиста умисъл в парламента, то така бързо я е забравил, че едва ли ще си спомни.

Единственото, което правеха, е да се блъскат един друг кой по-бързо и по-дълбоко ще бръкне в кацата без дъно, наречена България. Кой ще вземе повече… Е да, ама стига толкова! Омръзна ни. Омерзихме се“, споделя голямата актриса.

Липсата на култура, ниското ниво на образованието, отсъствието на всякаква законност и справедливост, далаверите и бруталните мръсни игри с най-важното – здравето на хората… Всичко това кара Цветана Манева да извика: „Баста!“. И да призове българите да направят същото, пише Портал 21.