Хороскоп на Василиса Володина за следващата седмица-Овен-период на голям късмет, Близнаци-идеално време за смяна на обстановката

Хороскоп на Василиса Володина за следващата седмица

Овен

Овенът започва период на голям късмет, но е по-добре да не забравяте за отговорността. Звездите се съветват да отделят време и енергия само за това, което е наистина важно и има смисъл. По-добре направете план за действие предварително и се придържайте към него в наши дни. Също така е по-добре да не казвате на никого за плана си, за да не създавате проблеми.

Финансовата сфера на живота ще стане най-важна. Можете да посветите всички дни на бизнес и пазаруване, включително и уикендите. Всеки, който смята, че няма късмет с парите, трябва да използва три начина да се отърве от финансовите проблеми. В любовта Овенът е подходящ за мекота и гъвкавост, тъй като агресията няма да доведе до желаните резултати.

Телец

Пролетта приключва. Сега е времето на Телеца, но не всички хубави неща ще се случат сами. Например, ако негативните мисли и програми заемат голямо място в съзнанието, тогава ще бъде възможно да се отървете от тях с помощта на специална медитация. В любовта и отношенията Телец ще бъде още по-успешен в слушането.

Във финансовата и работната сфера звездите и планетите съветват представителите на този знак да не излизат извън собствената си зона на комфорт, защото в противен случай могат да започнат проблеми. По-добре е спокойно да изпълнявате задачи, които изискват завършване, и да имате качествена почивка – със семейството и приятелите наблизо, без да мислите за работа.

Близнаци

Времето е почти идеално за смяна на обстановката, нови запознанства и комуникация. Разбира се, в човешкия цикъл ще има много токсични личности. Астрологът съветва да се постави енергийна защита: в това Близнаците ще бъдат подпомогнати от десет метода за подобряване на биополето. Това ще ги спаси от негативно влияние.

В любовта трябва да сте по-активни, но внимателно избирайте нови спътници, не бързайте. Всеки, който вече има връзка, брак и семейство, трябва да бъде изключително внимателен. Няма нужда да критикувате близките. По-добре е да насърчавате техните начинания и да бъдете отзивчиви по всяко време и във всичко. През уикендите можете да пазарувате. Ще ви развесели.

Рак

Започва една от най-спокойните и премерени седмици от цялата пролет. За Раците този период ще бъде доста предвидим, тъй като звездите и планетите са в относителна хармония, но ще останат почти неактивни. Можете спокойно да посветите това време на почивка и релаксация, спокойствие и премерени дела, общуване с близки.

В бизнес сферата е важно да запомните, че всяко ново начало е по-добре да се отложи за по-късно. Смяната на обстановката може да повлияе негативно на късмета ви. Също така звездите се съветват да не рискуват и да не се включват в приключения: Раковете могат да донесат много неприятности и неуспехи. Трябва да мислите повече за настоящето и бъдещето, както и да общувате по-малко с агресивни хора.

Лъв

Тази седмица ще бъде време на победи и добри новини за Лъв. Възможни са случайни събития, които ще донесат на тези хора щастие, финансов успех, късмет в любовта. Въпреки факта, че звездите и планетите са в добро настроение, не бива да разчитате на тях: препоръчително е да поемете инициативата и да направите всичко възможно за успех.

Вторник и сряда могат да бъдат най-нещастните и най-мрачните дни, тъй като звездите и планетите временно удрят отрицателно в този момент. Техниката на холотропното дишане ще може да спаси Лвов от неприятности . Тази седмица ще бъде добре да спортувате и да се движите повече. В началото на седмицата е препоръчително да подредите нещата в къщата и на работното място.

Дева

Препоръчително е Девите да започнат седмицата с положителна нотка, защото принципът „както започнеш, така и завърши“ ще работи. Същият принцип трябва да се прилага и за малките нови предприятия. Ако започнете нещо с мисълта, че нищо няма да се получи, тогава е по-добре изобщо да не се справяте с това: с това мислене можете сериозно да изгорите финансово и влюбено.

Струва си да общувате повече със знаците на зодиака, които са силни по дух. Позитивните хора ще енергизират Девата, ще вдъхновят за нещо и също ще помогнат. Основното е да действате по същия начин: да помагате по-често на нуждаещите се и да не изисквате нищо в замяна.

Везни

На 25 и 26 май Везните могат да бъдат атакувани от мързел и протакане. Справянето със задачите у дома и на работа ще бъде много по-трудно. В сряда и четвъртък звездите ще станат по-креативни, така че Везните ще могат да установят работен процес и значително да успеят в много области. Мързел и апатия конспирации могат да помогнат за увеличаване на производителността.

В любовната сфера идва период, когато интуицията е абсолютно безполезна и не помага за правилна оценка на ситуацията. Не е необходимо да се отбягвате от нови запознанства: препоръчително е просто да не бързате с нещата.

Скорпион

Финансовата сфера за Скорпионите ще излезе на преден план в този труден ден. Ще трябва да отделят повече време за бизнес, работа, бизнес. Вероятно големите успехи могат да доведат до промоции, нови клиенти и други добри събития. Най-щастливите са тези в сектора на услугите. Най-трудното ще бъде забогатяването и увеличаването на печалбите за тези, които са пълни с лоши финансови навици.

Що се отнася до любовта и отношенията с хората, тази област може да бъде приятна изненада. Звездите искат Скорпионите да се отпуснат в компанията и да общуват повече със сродната си душа или приятели.

Стрелец

Понякога всички сме заобиколени от негативни и токсични личности. Стрелецът трябва да се отърве от недоволството и да спре да се сърди на такива хора. Време е да оставите миналото в миналото и да насочите погледа си към бъдещето. Това мислене ще бъде особено важно на 27 и 28 май.

Няма да работи за идентифициране на най-ярките и положителни дни: звездите и планетите ще бъдат еднакво благоприятни през повечето време, така че е важно да разпределяте всичките си дела по равно между тях. През почивните дни се препоръчва на звездите да не се бъркат, а да се занимават с домакински задължения, почистване, подреждане и изхвърляне на боклука.

Козирог

Козирозите трябва да се научат да разпознават знаците на съдбата, защото Вселената няма да ги игнорира. Творческата енергия на звездите и планетите ще ви помогне да постигнете успех във всички сфери на живота, но понякога трябва да вземате решения въз основа на интуицията. Най-мощното шесто чувство ще бъде от 25-то до 30-то.

Това е много благоприятна седмица, която ще помогне на Козирозите да станат по-успешни във всяка област. В любовните афери съдбата ще им се усмихне. Много вероятно е по пътя си да срещнете интересен човек, който в бъдеще може да стане сродна душа или най-добър приятел. За всички, които вече имат връзка, звездите ще помогнат за установяване на положителна комуникация.

Водолей

Желателно е Водолеят да общува по-малко с измамни знаци на Зодиака. По-точно, самото общуване няма да донесе нищо лошо, но доверието в такива хора може значително да намали шансовете за успех в бизнеса и в любовта. По-добре е да разчитате само на собственото си мнение и на собствените си сили.

Трудолюбието и честността ще помогнат на Водолеите да завършат пролетния период. Не оставяйте важни неща за лятото. Звездите се съветват да бъдат по-отговорни, както и да бъдат отворени за най-добрите приятели и близки. Пълното уединение тази седмица може да донесе на Водолея много проблеми.

Риби

Рибите започват период, в който негативните мисли трябва да се избягват по всякакъв начин. Това е една от причините, поради които лош късмет се привлича вместо късмет. В периода от 25 май до 31 май е препоръчително да спрете да мислите за лошото и да започнете да мислите творчески. В края на седмицата можете да пазарувате, да сменяте имиджа си и да се забавлявате.

25 и 26 май са два дни, идеални за упорита работа. Не губете собственото си време. Необходимо е да се настроите на факта, че всичко направено сега ще донесе повече полза в бъдеще. Основното нещо е да не вземате прибързани решения и да не опетнявате репутацията си с измама и хитрост по отношение на другите.