Христо Стоичков попиля Борисов: Изгуби ли властта остава сам като куче!

Христо Стоичков попиля Борисов: Изгуби ли властта остава сам като куче!

Времето на Бойко Борисов, а и на цялата партия ГЕРБ, в управлението на страната, беше дотук. В това е убеден големият Христо Стоичков, който от години не крие антипатията си към екс премиера.

„Борисов не спря да обикаля из села и паланки, да говори глупости против Румен Радев и лицемерно да целува и прегръща моми и баби. Тая работа обаче отдавна не върви и целият му зор ще отиде напразно.

Да, смятам, че Борисов ще влезе през парадния вход – но не в парламента, а в затвора. Там му е мястото от много години. Българинът е търпелив, но не е чак толкова прост, че да го изкачи отново на „трона“, след като видя сметката на държавата ни“, смята Христо Стоичков.

Той продължава да твърди, както и преди години, че ГЕРБ е една партия, създадена изкуствено. А хората са я подкрепяли през годините не, защото вярват в нея или Борисов, а защото са нямали алтернатива, припомня skandalno.net.

С появата на президента Румен Радев на политическата сцена, с фурора, който направи партията на Слави Трифонов и всички останали кандидати, напъните на Борисов вече бият на кухо, категоричен е Камата.

„Лошото за Бойко не е само, че ще изгуби властта. Ужасяващото е, че ще остане сам като куче. Но той все още не го осъзнава, защото е вкопчен в ролята си на месия, фанатично драпа да се разпорежда с всичко тук.

Е, надявам се, че ще има доста време за размисъл, когато след него си замине и Иван Гешев, а прокуратурата си свърши работата. Там, където отиват хора с престъпления като неговите, има цялото време за размишляване“, коментира Христо Стоичков.

Модерния ляв съветва всички българи да излязат в неделя и да гласуват, за да може България най-после да смени курса си и да тръгне нагоре.

Разбира се, за целта е необходимо този път да се сформира истински добър кабинет, който да работи за интересите на държавата. Така, както правеше досега служебният кабинет на генерал Радев.
Христо Стоичков към Слави Трифонов: Политик ли – алчен г*з!

Слави Трифонов на върха на управлението в държавата?! Да, ама друг път. Не и според великана на футбола Христо Стоичков, който не крие насмешката си от случващото се с партията на Дългия у нас.

Знаем, че „Има такъв народ“ спечели над 500 000 от гласовете на българите и се нареди на второ място след Бойко Борисов и ГЕРБ. На 4 април избирателите у нас и в чужбина гласуваха така, че смаяха дори самия Трифонов и хората му.

Които още си натискат парцалите и не обелват и дума след очевидния триумф. Нещо, което все повече изнервя привържениците им и не е изключено да им изиграе лоша шега на евентуални нови избори през лятото.

За Камата обаче нещата са ясни още от сега. Христо Стоичков не вижда и минимален шанс шоуменът да се превърне в реален и достоен политик. Още по-малко да го играе основна движеща сила в управлението.

Защото да правиш шоу и политика са две коренно различни неща. А Слави хал хабер си няма от последното, нито пък сценаристите му.

Стоичков е доволен, че народът най-после сви перките на премиера Бойко Борисов, който пада от „трона“ си, но и в най-големите си кошмари не е предполагал, че Слави Трифонов ще е негов заместник.

Източник: Портал 21