Христо Стоичков за Румен Радев: България е богата, че го има!

Христо Стоичков за Румен Радев: България е богата че го има!

Христо Стоичков харесва Румен Радев и вижда в него българското благополучие!

Великият български футболист от немного далечното минало Христо Стоичков ненавижда Бойко Борисов и това се знае от години. Очевидно обаче харесва Румен Радев и би гласувал за него на предстоящите президентски избори наесен.

Президентът на Република България всяка година честити важни празници на Камата, като рожден ден, юбилеи във футбола и др., писа Труд, цитиран от Pan.bg. От своя страна Стоичков му отвръща с благодарности.

Христо Стоичков одобрява Румен Радев за президент

„Аз съм богат човек, защото имам такива симпатизанти. Благодарение на тях съм станал това, което съм.“ – разкрива Камата по адрес на Румен Радев.

Очевидно е, че легендарната „осмица“ смята президента за мъж на място, който е в състояние да промени държавата ни и вече го прави. Неслучайно над 2 млн. българи се надяват на него да спаси България.

Ненавистта на Стоичков към Бойко Борисов явно се отразява върху мнението на голмайстора на САЩ94 за ген. Радев. Камата се надява, че до дни ще арестуват Борисов, а главният виновник за това е именно президентът, чието служебно правителство не си поплюва.

Както бяха много добри приятели, днес Христо Стоичков и Бойко Борисов се мразят. Причината е, че футболната легенда се чувства омерзен и предаден от премиера, след като преди 7 години се опитаха да го наклеветят, че е спечелил търг за 150 хил. тона дървесина с измама.

Бизнесменът Красимир Дачев хвърли бомбата тогава, но Камата и до днес е убеден, че в основата е Бойко Борисов, който се е опитал да го натопи за собствените си деяния.

Именно затова в наши дни Стоичков „плюе“ по Борисов навсякъде, където може. Протестите срещу правителството получават пълната му подкрепа.

Легендарната „осмица“ на Барса е убеден, че Борисов и целият му екип заслужават затвор и той е един от тези, които биха го осигурили.

„Трябва да се обединим и да вкараме тези мафиоти зад решетките. Хора като тях не могат да се разхождат на свобода“ – смята носителят на „Златната топка“ за 1994 година.