Ицо Хазарта: Ще кажа кой ме е заплашвал, когато България има нов и независим главен прокурор

“Не вярвам на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им вярва. Единственото правилно нещо е да не участвам в тяхната игра. А в деня, в който България има нов и независим главен прокурор – първата ми работа ще бъде да го запозная подробно със случая, за който разказах преди дни.” Това пише Христо Петров – Ицо Хазарта по повод самосезирането на Софийската районна прокуратура по твърденията на депутата от “Продължаваме промяната” и на вътрешния министър Бойко Рашков за заплахи срещу тях. Ицо Хазарта се възмути, че прокуратурата го търси в Народното събрание, а не на домашния му адрес, за да му връчи писмо и коментира, че това се правело “пред двеста журналисти и камери, за да може всички да видим колко добре се справят в борбата срещу престъпността”. В понеделник от трибуната на НС Петров съобщи, че е получил заплаха, че ще изгуби най-скъпото си, ако продължи да подкрепя Кирил Петков и Асен Василев.

“Не вярвам на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им вярва. Единственото правилно нещо е да не участвам в тяхната игра.

А в деня, в който България има нов и независим главен прокурор – първата ми работа ще бъде да го запозная подробно със случая, за който разказах преди дни.”

Това пише Христо Петров – Ицо Хазарта по повод самосезирането на Софийската районна прокуратура по твърденията на депутата от “Продължаваме промяната” и на вътрешния министър Бойко Рашков за заплахи срещу тях.

Ицо Хазарта се възмути, че прокуратурата го търси в Народното събрание, а не на домашния му адрес, за да му връчи писмо и коментира, че това се правело “пред двеста журналисти и камери, за да може всички да видим колко добре се справят в борбата срещу престъпността”.

В понеделник от трибуната на НС Петров съобщи, че е получил заплаха, че ще изгуби най-скъпото си, ако продължи да подкрепя Кирил Петков и Асен Василев.