Ирина Тренчева сподели: Отслабвам с Ангелска супа и ефекта е един път (даде и рецептата)

Ирина Тренчева сподели: Отслабвам с Ангелска супа и ефекта е един път (даде и рецептата)

Ирина Тенчева е всеобща любимка у нас още от времето си на ТВ-водеща. Понастоящем се изявява предимно в кухнята – припомняме, че половинката на Иван Христов държи страхотно местенце за похапване и добро настроение, ресторантчето Иритуали, където може да опитате невероятните ѝ специалитети.

Жената на Иван Христов често радва приятели и последователи с вкусни чинии в социалната мрежа, но очевидно покрай пандемията, липсата на много движение са оставили отражение на фигурата й. От 10 дни Тенчева е минала на Житния режим , за който разказа в Инстаграм, видя Е-новини.

Ирина Тенчева

„Успешно тръгнах по по този интересен път към себе си. От интересни изводи за някои мисловни и битови навици, от които нямам нужда, през дългите интервали от време на спокойствие и радост до “влизането” на тялото ми в режим “изчистване”, което прави всеки следващ режим за сваляне на килограми много по-успешен“, отбелязва Ирина.

„Включих Ангелската супа вечерта на ден 7 като до вчера през деня бях само на 1-2 ябълки и чай. За да запазим резултатите и да не си навредим е много важно захранването да се случва бавно както спрямо разнообразието на продуктите, така и спрямо количествата. На мен не ми е трудно, защото един от интересните ефекти касае отношението към тялото ми… Спомних си как захранвах чистите свикнали на кърма стомахчета на децата ми и колко внимавах какво влиза в тях. Нещо такова чувствам и към себе си в момента“, разказва още тя.

Ирина Тенчева прическа

Всички дами, които искат да свалят килограми ще се справят много по лесно сега, защото тялото им е отворено за нови хранителни програми, а психиката е тренирана, категорична е Тенчева. „Опитните “житуващи” споделят, че при правилно захранване след 10-тия ден свалянето на килограми се ускорява“, изтъква още тя. Екс-телевизионерката си обещала да оттук нататък да прави 24 часа глад 4 пъти в месеца (при фази на луната), като прави този режим 3 пъти в годината.

А ето и  рецептата на въпросната Ангелска супа + важни съвети при захранването след спазване на житния режим на Дънов:

ангелска супа

Ангелска супа

Тя се приема от десетия ден от режима и ден след приключването на 10-дневния житен цикъл. Подобрява перисталтиката и прави въвеждането в нормалния хранителен режим правилно.

Продукти:

1,5 л леко подсолена вода
3 средно големи обелени картофа
стрък магданоз, стар лук и праз лук – на вкус
черен пипер на вкус

Приготвяне:

Сваряват се с достатъчно вода и малко сол, но много малко, колкото да се овкуси. Не се добавя никаква мазнина.

При захранването се добавят и плодове и други прости растителни храни без подправки.

Примерен режим при захранване

6:30 – чаша топла вода, мед
7:00  –  първата ябълка за деня
7:30 – 1/3 част от дневното жито, което е общо 100 г (може да бъде заместено или допълнено с водата от свареното жито)
8:00 – 3 ореха
09 – 11:30 – топла вода, мед
12:00 – ябълка
12:30 – Ангелска супа и 1/3 от покълналото жито
13:00 – 3 ореха
14 – 17:30 – топла вода, мед
18:00 – ябълка
18:30 – 1/3 от покълналото жито
19:00 – 3 ореха

Източник: Хотнюз