Искат забрана на Фермата по БТВ

Искат забрана на Фермата по БТВ

Огромно възмущение сред зрителите предизвикаха отпадналите фермери. Агитката на Мартина прекрачи границата и с грозните подвиквания, които не можете да чуете дори на футболен мач отвратиха голяма част от хората.

БТВ да спре излъчването на Фермата веднага! Когато всеки ден ни съобщавате колко умрели има от Пандемията и насилие ! В едно развлекателно предаване като Фермата на живо ни показвате насилие и ние вашите зрители да се гърчим от безсилие! Спрете Фермата и 100 000 лв да се дадат на сираци!

Да, във всички предишни Ферми в последната седмица връщаха отпадналите, дори е имало години в които са живели във Фермата заедно с финалистите. Но никога, никога не е имало такава свинщина, арогантност, обиди, клетви по време на игрите и не само по време на тях като тази година. Имало е случаи на неприязън на един участник към друг, но не и като това падение тази година. Аз лично съм отвратена от това което гледах последните три месеца. А Иван и Андрей тотално ме разочароваха.

Ивайло: ,-Давай бързо, че маймуната(т.е. Ваня) идвааа!
Как е възможно Господи, да има толкова зли „хора“? И това дяволско изчадие е родено от жена, от „българска майка юнашка“! Точно той скачаше като доволно разгонена горила след една мижава победа, на фона на толкова загуби за Лагера на Злото! ??

И друго каза още по- фрапантно : „Ваня, само от там не си падала“ ?? То бива, бива, ама това е прекалено… Олигофрен!

Дори самата Ваня, въпреки стоицизма, който показва коментира: Те ме обиждаха! Аз оцелях досега! Защо Иван и Андрей допускат това?

Единствено Пламен каза няколко добри думи за блондинката.

„Ваня за пореден път показа своята специфична и категорична сила да бъде устойчива психически. Напрежението срещу нея беше петнайсеторно. Не е никак лесно да се състезаваш в такъв момент, но Ваня отново показа, че е бетон.“