Италиански онколог: Всички имате лек против рак в дома си!

Италиански онколог: Всички имате лек против рак в дома си!

Онкологът Тулио Симончини е този, който разкри, че евтината и достъпна нетоксична сода бикарбонат лекува рак и тумори.

Поради това той е обявен от здравната организация за шарлатанин и еретик.

Най-успешният лек срещу рака е сода бикарбонат (NaHCO3), която за наше голямо щастие все още не е обявена като незаконна в този луд свят! Д-р Симончини е онколог от Рим, Италия. Неговата основна теория за борба с рака е, че трябва да се предотвратят главните причини за появата на рак, които са гъбичките на име “кандида албиканис”! Содата за разлика от други противогъбични лечения, към които гъбичките могат да станат резистентни, бързо и лесно прониква в тъканите с рак или тумор. Заради тази своя черта, содата бързо разгражда тумора, разбра Е-новини. Поради тези причини гъбичките вече не са в състояние да нанасят щети и са напълно без защита пред тази природна химическа субстанция.

“Кандида албиканис”, причината за много женски заболявания, според Симончини, е основната причина за рак.

Тулио СимончиниИзвадка от интервю с д-р Симончини, направено от Ема Холистер от сдружението “Кандида Интернешенъл” през 2007 г.

EХ: След като прочетох вашите революционни трудове за лечение на рака, не мога да не се запитам, колко ли ви е било трудно да работите в сферата на онокологията при целия този натиск и недоволство от страна на официалната медицина. Как се отразяваше това на вашата работа?

ТС: Пречки. Интриги. Клевета. Преследване. Когато учен има ефективна и революционна идея, медицинските институции по всякакъв начин се опитват да го унищожат, защото застрашава интересите на тези, които в момента управляват. Без значение колко успешен е методът, важно е да се унищожат всички следи.

Така наречените политически партии досега са направили много неща, които трябваше да попречат в работата ми. Бях изхвърлен от всички медицински организации. Те направиха истинска хайка във всички медии, правейки кампании, за да ме характеризират като обикновен шарлатанин.

Монтирани съдебни процеси, за да ме принудят да се откажа от моята работа. Полицията непрекъснато ме тормози в собствения ми дом.

EХ: Защо днешната медицина с всички сили се опитва да попречи на вашата теория и вашите начини за лечение с помощта на сода бикарбонат и защо отричат вашите основни доказателства, че гъбичката от вида “кандида” е основен причинител на рака?

ТС: Една от основните черти на медицинския връх е егоизмът и алчността, както и липсата на морал. Тези черти им пречат да погледнат отвъд своята лична изгода. Второ, днешната официална теория за възникване на рак се състои в хипотезата, че раковите заболявания възникват при генетични нарушения на клетките, мутация на клетките, които предизвикват образуването на клетките на рака. Тази теория просто е неточна и никога не е доказана. Следователно, всички методи на лечение или не дават резултат, или са незабележими.

EХ: Смятате ли, че проблемът може да бъде решен?

ТС: Да. Това може да се постигне, ако се направят изследвания, които ще се занимават със самия източник на проблема, разбира се, ако се позволят свободни медицински прегледи без намеса на парите или политиката. Когато хора от областта на медицината само от една страна се съберат на едно място и решат да намерят решение на проблема, без нарушаване на човешките морал и стандарти, със свободна циркулация на информацията в медиите, тогава резултатите ще се забележат веднага.

EХ: Колко случая на рак сте излекували? Със сигурност положителните резултати би трябвало да означават нещо за вашите колеги в областта на медицината?

TS: Излекувал съм стотици пациенти. Много от тях имаха последен стадий на рак или имаха ракови заболявания в напреднал стадий, особено е голям броят на тези, които се обърнаха за помощ след няколко неуспешни лечения с конвенционалните терапии. Повечето от тях напълно се възстановиха след лечение със сода и все още живеят и работят нормално. В случаите, когато се започва с лечение на рак в ранните стадии след откриване на малки ракови възли с размер до 3 см и минимален брой на метастази в 90 процента от случаите пациентите напълно се възстановяват. Важно е да се отбележи, че повечето лекари са съгласни с моя метод за лечение на рак.

EХ: Няма ли начин тези доказателства от медицинските картони на пациентите, които са излекувани от рак със сода да се използват като натиск върху медицинските асоциации, за да разберат вашата работа?

ТС: Не, защото е необходимо да се демонстрират над сто напълно документирани случая и за това е необходимо да работя в някоя клиника, която се занимава с изследвания на рака. За мен това е невъзможно, защото съм изключен от медицинската общност.

EХ: Много жени имат “кандида”, която причинява гинекологични проблеми – от проблеми с репродуктивните органи до женски ракови заболявания. Имате ли някакъв съвет за тях?

ТС: За да изкоренят жените хроничните проблеми и гъбичните инфекции, те би трябвало всеки ден да се мият с два три литра чиста преварена вода, която трябва да се охлади до телесната температура и в нея да сложат две супени лъжици сода бикарбонат. Това лечение трябва да се прави за период от два месеца, освен по време на менструалния цикъл. “Кандида” е много устойчива гъбичка и отнема много време, за да се изкорени.

Доктор Тулио Симончини от самото начало на своята онкологична кариера вдигна прах в Световната медицинска организация и то само поради факта, че пропагандира лечение на раковите заболявания с лесно достъпното и нетоксично съединение: сода бикарбонат.