img
Home / Бомба / Ивайло Мирчев: Борисов става и си ляга с мисълта ще бъде ли разследван

Ивайло Мирчев: Борисов става и си ляга с мисълта ще бъде ли разследван

/
/
/
297 Views

„Борисов става и си ляга с мисълта ще бъде ли разследван. Големият въпрос е дали правораздавателните органи ще си свършат работата спрямо него и Пеевски, и спрямо всичките „котараци“.

Не трябва да се допуска както при правителствата Виденов и Станишев да няма разследване, виновни и всичко да се покрие“. Това заяви Ивайло Мирчев от „Демократична България“ в предаването „ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев“ по ТВ1 и TV+.

Мирчев заяви, че при срещите си в София установява, че столицата е превзета от хора на Борисов със съмнителна биография още от 90-те години.

„Пашата е хванал всички кметства в 25-и МИР без „Овча купел“. Останалите кметства са на някаква сикаджийска мутра, която е била партньор на Бойко преди години. Това трябва да спре! Паркингите в София са на Сталийски и Таки – „котараците“ на Борисов. Единият от тях е наркотрафикант. В кои години живеем? Не е нормално обществото да функционира със старите сикаджийски динозаври от 90-те години и те да притежават основните ресурси на София“, каза той.

Той коментира и положението в енергетиката:

„Държавната фирма „Булгартрансгаз“, свързана със строителството на „Турски поток“ на българска територия, е пред фалит. В последната година има огромен ръст на задълженията, които са достигнали 2,57 милиарда лева. В същото време назначенията в различните структури в енергетиката са по-скоро част от досегашната система, посочи той.

„В момента Доган прави 550 мегавата газови турбини във ТЕЦ „Варна“, които ще се пълнят с руски газ. Продължава да се обслужва интереса на Путин и Доган. Това е уникално предателство спрямо България!“, добави Мирчев.

Източник: 1 ден

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *