img
Home / Бомба / Иван Гарелов: Борисов е уплашен и прави унизителни ходове. Това е падение!

Иван Гарелов: Борисов е уплашен и прави унизителни ходове. Това е падение!

/
/
/
448 Views

Журналистът Иван Гарелов даде интервю пред БНР, в което каза: „Можем да обявим, че от тази вечер пътят за голямата промяна в България е открит“.

Според него с гласовете от чужбина преднината на ИТН пред ГЕРБ ще се увеличи.

По думите му сега „няма място за отстъпление и правителство трябва да има“. Той посочи имена, които се спрягат за бъдещ премиер – сред тях са Николай Василев и Асен Василев.

Според журналиста всяка партия трябва да направи своя компромис.

„Времето диктува да се правят компромиси, който поеме риск да не направи компромис, поема риск да загуби позиции в бъдеща въртележка“.

Ето какво още каза Гарелов:

„Бойко Борисов е изплашен! Прави всички унизителни ходове, колкото се може повече да бави. Включително и това унизително отиване при Ердоган.

Това е падението. Той мисли, че държи положението. Това е агония. Мъчи се още малко да бъде посрещан. Това е агония, която в личен план не бих се занимавал. Но той повлича всички от неговата партия. Това ще се отрази на всички, които искат да скъсат пъпната връв с него. Ако това продължи още седмица, ще стане прекалено.

Той няма ходове. Накъдето и да погледнеш, неговата кариера е убита. Това са безнадеждни опити да си още малко на гребена на вълната. Той се страхува лично, персонално за себе си. Властта му е необходима, за да не бъде съден и преследван. За нас е срамно, че трябва да търпим още това нещо.

Той е човек без идеология. Не блести със знания. Разчита на харизма. На европейската среща според мен гледаха на него като на клоун. С Бай Ганьовските си размери толкова ли не подразни техния вкус. Той им беше изгоден. ЕС не са избили този срам, че той превърна нашия водач в едва ли не европейски лидер. На служебния кабинет поставям оценка 5, 5. Аз съм доволен. Имаше един-двама министри, които много работеха.

Според мен трябва да има още едни избори. Няма да бъде лесно в изглаждане на интересите на трите партии на протеста. Много различни амбиции има опасност да се доразвият.

Източник: Петел

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *