Ивана и Ивайло от Сървайвър – заедно и след шоуто (Неграмотният футболист лудо влюбен в 15 години по-възрастната бизнес психоложка)

Ивана и Ивайло от Сървайвър – заедно и след шоуто (Неграмотният футболист лудо влюбен в 15 години по-възрастната бизнес психоложка)

Още в първия епизод на риалити формата, който бе излъчен в понеделник, бе показано как двойката се усамотява и започва да крои стратегии.

Останалите в племето заподозряха, че между Ивана и Ивайло се заражда нещо повече от приятелство, но едва ли някой е очаквал авантюрата да продължи и след края на състезанието.

Оказва се обаче, че съблазнителната дама и 15-години по-младият й ухажор са останали заедно като двойка и дори са започнали да работят заедно. На рождения ден на Ивана – 29 септември, футболистът я е поздравил с много мили думи на страницата й във фейсбук.

Той е написал:

„С всяка година увеличаваш свещичките на тортата, за да огрее още по-добре твоето красиво и нежно лице. Честит рожден ден, Любима моя!“.

За по-възрастната жена Крушарски обяви в шоуто, че е висока топка, докато останалите момичета на острова са „твърде малки, наивни и лесно се влияят“.

Самата Ивана има дъщеря, която вече е пълнолетна, но това очевидно не й пречи да се чувства млада и да бъде харесвана от по-млади мъже. Освен с това, че си падна по нея, Ивайло успя да шокира зрителите с безумно ниското си ниво на грамотност.

Когато номинира за изгонване съотборника си Пейо, той не успя да напише правилно името му, а написа „Пеьо“.

Източник: Уикенд