Изневяра в семейството-победител в „Един за друг“, Иво бил до рамото на Тяна

Изневяра в семейството-победител в "Един за друг" Иво бил до рамото на Тяна
Победителите във втори сезон на „Един за друг“ са ясни – това са чаровните Тяна и Иво, които триумфираха в семейната надпревара и се пребориха за голямата парична награда. Любовта им се заражда в края на ученическите години, като преди това Тяна не е гледала на бъдещия си съпруг с по-особена емоция. „Той ми беше до рамото, после качи 30 килограма и 30 сантиметра“, обясни тя.

Финалът изправи едни срещу други две двойки, чиято любовна история започва още в ученическите им години. Тинчето и Мирко са заедно от 10 години и мечтата им е да имат свой дом. Тяна и Иво имат 18-годишен стаж като двойка, горди родители на три деца, имат успешен бизнес. Зад гърба си имат и две сватби, като втората идва, след като Иво изневерява на нежната си половинка. Въпреки всички трудности в живота им, те съумяват да изгладят проблемите и да продължат заедно напред, а не да се разделят, както повечето хора правят в днешно време. Любовта все пак побеждава, а силната им връзка и привързаност си пролича и в предаването, от което спечелиха 88 хил. лева.

„За нас е изключителна радост и чест да бъдем победители в най-позитивния и романтичен риалити формат в България – „Един за друг“. На пук на вярванията, че на върха винаги е самотно, ние сме тук да докажем, че чудесата съществуват и щастието е двойно, само когато е споделено. За нас всички 13 двойки, които участваха във формата са победители“, споделя откровено красивата Тяна и не крие, че са щастливи, че именно Тина и Миро са били заедно с тях на финала.

„Самият факт, че Тина и Миро са редом до нас на финала е повече от доказателство, че и двете двойки сме достойни претенденти за победата. Винаги сме казвали, че нищо не ни е на всяка цена и наградата е само черешката на тортата. Затова, за да ни е по-сладка победата, ние я споделяме с нашите фаворити – Тина и Миро“, пише в Инстаграм Тяна. Жестът на семейството определено е трогателен, защото показва, че победителите са преди всичко хора.

Хората казват, че на върха е самотно, но не трябва да бъде така, споделя Тяна в „На кафе“. Именно заради това те споделят наградата си с по-младите Тина и Миро. Иво сподели, че ако не са били те на финала, биха стискали палци именно на тях двамата. Финалната игра е била трудна, защото са се изправили срещу приятели и всичко е било на кантар дали да играят и да спечелят. Все пак са решили да се постараят и ако спечелят наградата – да я поделят. Те не са искали да приемат тяхното предложение, но все пак Тяна и Иво са настояли, защото и другата двойка заслужава.

Красивата Тина сподели също в социалната мрежа своята радост от развитието в предаването и прекрасния финал, на който присъстваха. „Човек не знае какво печели, когато губи. Думи на които не разбирах значението до днес. Тези три месеца имахме възможността да бъдем сред още дванадесет прекрасни двойки. Двойки от които попивахме опит всеки ден. Срещу една от тях имахме честта да изиграем последната си игра. Една двойка, на която се възхищаваме! Една двойка, която ни показа колко розов може да бъде света въпреки всички трудности с които ни сблъсква живота. Едно семейство, което е преминало през толкова много, но е съумяло да запази огъня, любовта, уважението и принципите си!“, пише в дълъг и емоционален пост Тина.

Тя споделя, че се възхищава на Тяна и Иво, защото са двама души, които въпреки всичко запазиха възпитанието и добрия тон до края на шоуто. „Двама души, които не се страхуват да се изправят пред света точно такива каквито са. Да разкажат неща за които много други не биха. Да бъдат искрени. Да бъдат смели. Да бъдат себе си! Дадоха пример как всичко е възможно. Дадоха пример как трябва да следваме щастието си. Дадоха пример как да бъдем ХОРА! Благодарим ви семейство Пресолски за всичко, което научихме от вас. Благодарим ви, че точно в нас видяхте своите фаворити. И ви благодарим за огромния жест, който оценяваме страшно много! Бъдете точно такива каквито сте, защото хората като вас са рядкост!“, завърша Тинчето.