Извествен шаман пророкува: След изборите България тръгва напред, черната магия е развалена!

Извествен шаман пророкува: След изборите България тръгва напред черната магия е развалена!

След тези избори България ще бъде напълно променена. Българите ги очакват добри времена, а черната магия, която тегне над страната, ще бъде развалена.

Това пророчество е на Дон Хилберто от Мексико, видя Е-новини. Той е един от най-уважаваните магове в страната на инките. Живее във Веракрус, до езерото Катемако и при него ходят да се съветват и обикновени граждани и хора от голямата политика и бизнес.

В региона на Веракрус живеят над 400 пророци, народни лечители и магове. Учените обясняват явлението с огромната енергия, която се излъчва по тези места. Подобно енергийно поле има само още едно – в Гватемала. Хиляди поклонници от цял свят всяка година посещават тези места и търсят информация за бъдещето.

Сеньор Хилберто изрича своето пророчество пред Вероника и Стамен Щереви, които от своя страна споделиха чутото пред Фрог нюз. Според Дона страната ни е под влияние на проклятие, предизвикано от лошото отношение на властта над българите. Обяснява това явление с ширещата се дълго време безнаказана престъпост.

През много трудности ще преминете, но краят на черната магия се вижда. Просветлението ще се усети още през следващите месеци. След изборите нови лица ще влязат в управлението и страната ви ще тръгне напред, категоричен е Дон Хилберто.

Много сходна е прогнозата и на Дон Кортильо, друг известен с пророческата си дарба мъж. Според него в „недрата на народа се надига нова вълна, идват нови хора, които ще поемат отговорността за излизане на нацията от дълбоката криза“.

Шамани за бъдещето на БългарияДон Кортильо черпи сила от съновидения и когато изпада в транс.

В района на езерото Катемако са най-многобройните сведения за НЛО в света. Учени от САЩ са изследвали отделни участъци и са установили концентрация на енергия, идваща от недрата на земята.

Хилберто и Кортильо научили за България от наши сънародници, които са посещавали Мексико и са ходили при тях с молба да ги избавят от черни магии и да им кажат нещо за бъдещето. От нашенци научили и за траките, които били древен народ като техните предци олмеките.

Подобна прогноза за това, което очаква България дават и шамани от прочутия мистичен град Чичикастенанго в Гватемала. Те пророкували бъдещето за българите на 30 юни, когато се чествала войската на страната.Именно тогава се извършват множество ритуали и местни шамани отговарят на конкретни запитвания от туристи, местни хора и чужденци.

Източник: Фрог


Публикувана

в

Тема: