Как да разберете, че душата на починал човек се лута в дома ви:

Как да разберете че душата на починал човек се лута в дома ви:

След смъртта на човек остава душата му, която трябва да живее в собствения си свят, но от време на време посещава близките си на Земята.

Но се случва и душите да останат с близките си и да не могат да отпътуват към Отвъдното. Това се случва изключително рядко, но дори и да изпитвате копнеж към мъртъв близък , не бива да държите душата му във вашия свят, защото той има своето предназначение в друг свят.

По-долу ще ви представим най-честите признаци , които сочат, че душата на починал близък е хваната в капан и обитава дома ви :

душа мъртвец

Почукване на прозореца

Мъртвите не могат да общуват директно с обикновен човек, но могат да се опитат да общуват с помощта на вещите. Една от тях е прозорецът. В древни времена прозорецът е бил приравнен на огледало, защото през нощта може да отразява случващото се в къщата.

Огледалата се смятали за портал между живия и мъртвия свят, а след залез слънце прозорецът се превръщал в магически обект. Ако през нощта чуете неразбираеми почуквания по прозореца, починалият иска да се свърже с вас.

призрак

Нестабилно електричество

Мъртвите също могат да предават енергията си чрез електричеството. Те изпращат сигнали до близки хора и роднини чрез електрическите крушки в апартамента. Ако изведнъж светлината започне да мига, без да има проблем с електричеството у дома, те вероятно ще искат да се свържат с вас.

Това важи и за домакинските уреди. Ако се включват и изключват сами, душа, която не е отишла в другия свят, може да броди из дома ви.

душа починал

Странно поведение на животните

Смята се, че котките могат да бъдат медиуми между Света на живите и Света на мъртвите. Те винаги са били наричани мистични животни, защото могат да виждат това, което човек не може да види. Странното поведение на котката у дома може да показва наличието на душата на мъртвец наблизо.

Ако тя зведнъж тръгне в определена посока, докато кротко си е лежала, или пък дълго гледа в една точка, това означава, че домашният любимец усеща присъствието на души на непознати. Кучетата също могат да усещат душите на мъртвите, но много по-рядко от котките. Те сигнализират за това, като се мятат и се взират в празнотата, размахвайки опашки.


Публикувана

в

Тема: