Как изглежда майката на две от най-красивите деца на планетата

Как изглежда майката на две от най-красивите деца на планетата

И така, сред най-атрактивните млади модели в света са децата на рускинята Екатерина Антонова – Дима и Виолета. Брат и сестра са фотогенични още от люлката, така че не им е чуждо повишеното внимание.

Децата на Екатерина Антонова покориха света със своята красота. Не случайно Дима и Виолета са наричани ангели в мрежата.

Поне рисувайте снимки с деца: руса коса, нежни черти на лицето и огромни сини очи. Изглежда, че братът и сестрата са успели да спечелят генетичната лотария. Ако обаче погледнете снимките на майка им, тогава всичко става очевидно – децата са били предназначени да се родят ангелски красиви.

Какво правят Дима и Виола

Тази година Дима е на 11 години. Въпреки успеха си в моделирането, за него обучението винаги е на първо място. Това вероятно е причината момчето да има малко по-малко слава от сестра си. Независимо от това, Дима има много успешни проекти за своя сметка: снимане за каталога Faberlic и изтъкнатия лъскав базар на Harper’s, както и участие в социална реклама. Заслужава да се отбележи, че заедно със сестра си те създават завладяващ дует.

Малката Виола вече е на 6 години. Въпреки нежната си възраст, момичето участва активно в снимките за лъскави списания и марки. Успяла е да се появи и на модни ревюта, където определено се чувства като риба във вода. През 2018 г. момичето се превърна в едно от „50-те най-красиви деца на планетата“. И тя няма да спре дотук.

Семейство ангели


Неземната поява на Дима и Виолета е заслуга на майка им. Прави впечатление, че по-рано самата Екатерина Антонова се е изявявала в моделстването. За съжаление тя не успява да изгради успешна кариера. Но децата решиха да продължат нейния бизнес. И не напразно!

В крайна сметка братът и сестрата накараха целия свят да говори за тях, а страницата им в Instagram има почти 500 хиляди фенове.

Всяка поява на майка-красавица на съвместни снимки с Дима и Виолета предизвиква истински фурор сред абонатите.

„Много красиво! Мама трябва да се появява по-често в кадъра“, „Истински генетичен джакпот“, „Това ли е тяхната майка? Не можете да откъснете очи“, пишат феновете в коментарите.