Какво разкрива за вас последната цифра от годината ви на раждане? Ще се изненадате!

Какво разкрива за вас последната цифра от годината ви на раждане? Ще се изненадате!

Според древния китайски календар всяка година над Земята доминира един от елементите: огън, вода, въздух, земя, дърво или метал. Астролозите вярват, че всеки елемент оставя мощен отпечатък върху характера и съдбата на човека. И е кодиран в последната цифра на годината на раждане.

Коя е последната цифра от годината на вашето раждане? Научете повече за себе си.

0 или 1

Вашият елемент е метал. Посока – запад. Цвят – бял. Време от годината – есен.

Представителите на този елемент знаят какво искат. За тях е важно да получат признание от другите, но във всяка ситуация са готови да защитят своята гледна точка. Те не се страхуват от самотата, способни са да оцелеят в доста трудни условия. Те поставят големи изисквания към себе си и околните. Те обичат парите и властта, а понякога и луксозния живот.

2 или 3

Вашата стихия е вода. Посока – север. Цвят – черен. Време от годината – зима.

Представителите на водния елемент често плуват надолу по течението и са зависими от мнението на другите хора. Те са комуникативни, имат развита интуиция и следователно работят успешно в дипломатическата сфера и там, където другите имат нужда от помощ. Представителите на водния елемент са склонни да манипулират другите, мистериозни са и понякога неискрени в личните отношения.

4 или 5

Вашият елемент е дърво. Посока – изток. Цвят – зелен. Време от годината – пролет.

Отворени към света и често са щедри. Те са трудолюбиви и поемат повече задачи, отколкото могат да се справят.

Творчеството и убедителният им талант им помагат да бъдат успешни в почти всяка област. Хората от този елемент са доверени приятели и идеални членове на екипа. Те обаче трябва да се опитат да не бъдат зависими от другите.

6 или 7

Вашата стихия е огън. Посока – юг. Цвят – червен. Време от годината – лято.

Представителите на стихията огън са енергични, винаги търсят новото и преследват целта си по всякакъв начин. Те са добри лидери заради своята интелигентност и харизма. Те могат да бъдат агресивни. Самотата ги потиска, но при общуването те често са изключително егоистични и не вземат предвид мнението на другите хора.

8 или 9

Вашият елемент е земя. Посока – център. Цвят – жълт. Сезон – всички.

Представителите на земната стихия се грижат за близките си, но самите те също се нуждаят от любов. Те са склонни да извличат изгода, дори когато създават приятелства. Развитата интуиция им позволява да виждат по-големи перспективи във всеки бизнес, но липсата на авантюризъм пречи на високите им постижения. Те търсят пълен контрол и всяка несигурност не само ги тревожи, но може да ги доведе до депресия или обсесивен страх.