Камелия след последната пластика стана двойничка на Емилия! Правени като по калъп (Снимки):

Камелия след последната пластика стана двойничка на Емилия!

Тази година станахме свидетели на някои пълни промени в звездите от шоубизнеса у нас.

Всички сякаш решиха едновременно да си направят ринопластика и в резултат смениха коренно физиономиите си – сред последните са Анелия и Камелия, а последната смени и цвета на косата си.

В резултат чаровната блондинка заприлича досущ на друга поп фолк-дива, Емилия. Фенове на двете направо останаха изумени от поразителната визуална прилика помежду им, още повече, че Емилия също си направи корекция на носа.

Емилия и Камелия

В резултат на ринопластиката излъчването и на двете е изцяло променено. Така в момента, слайдвайки в профилите им, почитателите на изпълнителките все по-често оставят коментари, че ги бъркат една друга и питат дали ходят при еднакви хирурзи или просто искат еднотипни носове.

Емилия и Камелия прилика

Едно е факт – ринопластиката става все по-популярна процедура не само при фолк певиците, но и при голяма част от българките.

Друга прилика, която последователите откриха при Камелия и Емилия са и еднаквите прически и цветове на косите. След като още от зората на фолка те бяха заклети блондинки, то през 2021 заложиха на коси с пепелни нюанси и така актуалната черта.

Ето как изглеждаха двете съвсем доскоро:

Камелия и Емилия преди

Източник: За жената