Камен Донев с убийствен коментар за министър Атанасов: Предлагам му да скочи през прозореца

Камен Донев с убийствен коментар за министър Атанасов: Предлагам му да скочи през прозореца

Актьорът Камен Донев даде своето мнение за скандалното видео с културния министър Атанас Атанасов, като сподели:

„Това, което стана в близките дни с… това момченце – министъра на културата. Това е доказателство докъде можем да стигнем.“

„Не може да не се гледа такова нещо. Аз бих предложил неговото изпълнение за номинация и направо могат да му дадат награда за мъжка роля за най-кратък моноспектакъл. Аз имам няколко идеи – той да прави редовно такива клипчета, в които даже може да пуска на live streem, който да бъде платен, и парите, които се събират от зрители, да бъдат давани за неуспешни спектакли, такива без приходи, за да се подпомагат.

Предлагам му също така да направи такъв клип по друг повод, като видях, че в кабинета му има отворен прозорец и накрая да скочи през него. Или с парите да се подпомогне възстановяването на каторгата в България и той да бъде първия посетител.

Извън рамките на иронията и шегата. Виновни са тези, които сложили Атанасов на този пост“, сподели още Камен Донев пред bTV.

Според него не е добре, че много хора се правят, че няма проблем. „Усмихват се и се мазнят, живеят в една такава измислена „френдли“ обстановка, от която никой няма полза, т.е. ние живеем в лъжа“, добави още той.