img
Home / Лична драма / Канадецът има 27 съпруги и 145 деца

Канадецът има 27 съпруги и 145 деца

/
/
/
126 Views

Оказва се, че полигамията е развита не само в мюсюлманския свят, но и в САЩ и Канада. 

Вярно е, че само мормоните го практикуват тук и то незаконно. Например, 59-годишният канадец Уинстън Блекмор поддържа двадесет и седем съпруги и отглежда близо сто и половина деца.

Самият той е лидер на мормонска група в своята страна, религиозна организация, която се преследва от канадския закон. Уинстън Блекмор беше арестуван няколко пъти за многоженство, но тези дела така и не стигнаха до съда.

Не много отдавна Блекмор присъства на среща на полигомия в Юта мормони в САЩ, които се борят за това полигамията да стане законна в Юта. Така че Уинстън в тази аудитория се обяви срещу многоженството, което според него може да доведе до експлоатация и унижение на жените.

Самият канадски полигамист казва, че съпругите му не са официално регистрирани, те са просто приятели, поради което канадският закон, въпреки че предявява искове срещу него, не може да направи нищо.

Уинстън Блекмор също призна, че никога не се е стремял към многоженство, дори не се е грижил за нито една от съпрузите си по общ закон. Самите момичета дойдоха при него и му предложиха да живеят заедно, той просто се съгласи на това – това е всичко …

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *