Кървавата луна носи голям късмет на 4 зодии

Кървавата луна носи голям късмет на 4 зодии

На 26-и май ни очаква пълнолуние в знака на Стрелец и пълно лунно затъмнение. Съвпадът на лунно затъмнение и Супер луна се нарича още Кървава луна.

Събитието ще е разтърсващо за някои зодии и ще им донесе много късмет. Ето кои са те, според „Elite Daily„.

Овен

Пред тях има толкова много приключения и възможности за нови преживявания, само трябва да си позволят да им се случат. Вселената ги води по нов път, защото е възможно преди да не са виждали нещата от правилната перспектива. Време е да направят различна крачка, да скъсат с рутината. Възможно е да започнат да виждат всички неща, в които са вярвали по противоположен начин. Ще имат шанс да изследват света и да видят нови неща.

Лъв

Творецът вътре в тях ще се събуди. Има една част от тях, която никога не иска да спира да бъде креативна и която винаги копнее за наслада и различни удоволствия. Лунното затъмнение ги окуражава да си спомнят какво им носи радост най-много. Нека това им стане основна цел в живота и да си позволят да го правят често. Да не отричат тази част от тях, която копнее за цветове, музика и красота.

Везни

Има много неща, които искат да кажат, и през периода ще поемат доста информация. Но просто защото са интелигентни, не означава, че правят нещо забележимо и пълноценно с тази своя интелигентност. Кървавата луна ги окуражава да говорят, когато имат да кажат нещо важно и да развиват умствените си умения. Така ще се научат как правилно да използват гласа си.

Водолей

Най-накрая виждат светлината в тунела и ще се стремят към звездите! Имат силата да променят света. Затъмнението ги насърчава да помислят отново върху визията си за бъдещето и бъдещето на хората, които обичат. Кървавата луна ще ги вдъхнови да се свържат емоционално с група хора, която споделя техните идеали и виждания и заедно с тези хора, Водолеите имат шанс да сбъднат своя голяма мечта.

Източник: Тийнпроблем