Кирил Петков: Борисов ще фалира държавата! Готов е на всичко, за да отърве затвора!

Кирил Петков: Борисов ще фалира държавата! Готов е на всичко

Икономическият министър Кирил Петков е убеден, че този път Бойко Борисов ще се бие на живот и смърт!

Служебният икономически министър Кирил Петков алармира страшната истина за Бойко Борисов. И тя е, че бившият премиер се кани да източи бюджета на държавата до стотинка. Говорим за милиарди, които той ще отклони, за да си осигури победа на изборите.

Това е последният шанс на Борисов да избегне затвора, който неминуемо му предстои в мига, в който окончателно падне от власт. Служебният кабинет вече разкри и оповести голяма част от злоупотребите на бившия кабинет, всяка една от които са се вършили по заповед и давление на Борисов.

„Разберете, че самата ГЕРБ отдавна вече не е партия. Това е едно ЕООД на Бойко Борисов и той е неин едноличен собственик, господар, както и да го наречете, ще е вярно.

След десет години кражби и разпределяне на държавата като бащиния, този човек ще направи и невъзможното, за да избегне затвора. Влезе ли там, не му мърдат по-малко от 30 години. Затова и ще плати всяка цена, само и само да отърве кожата. Най-малко ще се съобразява с народа“, казва категорично Кирил Петков.

Икономическият министър има информация, че Борисов ще разчита на подкрепата на ДПС, което се кани да възнагради щедро с повече от седем милиарда от държавни поръчки.

„Тези пари, вместо да отидат за болници, за лечение на деца, за тунела под Шипка, за пенсии и икономика, ще отидат в нечии фирми и организацийки, подкрепящи Борисов. Това ще бъде цената, за да се задържи във властта, но ние няма да го позволим.

Този кабинет, сформиран от президента Румен Радев, ще направи всичко, за да осигури едни кристално прозрачни избори. И да пресече от раз всички опити за злоупотреби“, категоричен е Кирил Петков.

Икономическият министър е убеден, че веднъж изритани от управлението на страната, ГЕРБ и Борисов отиват в забвение и дори „каторга“ за десетилетия напред – нещо, което са си заслужили със системното обирджийство на българите през годините.