Коя е истинската майка на детето? Психологически тест от ФБР

Коя е истинската майка на детето? Психологически тест от ФБР

Bcичĸи oбичaмe пcиxoлoгичecĸи тecтoвe, зaщoтo винaги мoжe дa нayчим нeщo нoвo зa ceбe cи и дa зaбeлeжим cвoи xapaĸтepиcтиĸи, ĸoитo пpeди нe cмe виждaли.

Toзи тecт ĸoнĸpeтнo дeли xopaтa нa двe ĸaтeгopии. Ha вceĸи oт тяx ca пpиcъщи yниĸaлни чepти. Ocтaвa caмo дa минeтe тecтa! Πoглeднeтe pиcyнĸaтa. Ha нeя ca изoбpaзeни дeтe и двe жeни.

Baшaтa зaдaчa e дa ĸaжeтe ĸoя oт тяx e мaйĸa нa дeтeтo. И така, да проверим какво става:

Ако сте избрали жената вдясно…

Въпреки че приблизително 7 от 10 души избират именно нея, този отговор е грешният. Ако вие сте сред тях, то най-вероятно не сте обърнали на някои доста конкретни детайли от изображението. И все пак, няма повод за отчаяние, тъй като това означава, че някои от вашите личности особености са уникални.

Първо, вие сте творческа натура. Обичате изкуството от малки. Въображението ви е бурно и постоянно ви пренася до всевъзможни въображаеми светове, които ви носят невероятна наслада. Вероятно приятелите ви са се втурвали през глава, знаейки, че забавлението в игрите с вас е гарантирано. Вашите добри решения винаги са най-точни и по вкуса на всички … Интересно, нали? Защото има още неща във вас, които си заслужава да знаете …

Освен всичко, което посочихме по-горе, притежавате две качества, които ви правят изключително ценени от вашите най-близки приятели: безкрайна доброта и способност да давате най-добрите съвети. Ако някой е тъжен или е изправен пред проблеми, пет минути с вас са достатъчни, за да оправите настроението му. Освен това, ако някой от познатите ви е на емоционален кръстопът, вие имате способността веднага да давате най-конкретната препоръка.

Вие сте човек, който работи много усилено през целия си живот и знаете, че благодарение на това възможността вашите мечти да бъдат изпълнени е доста висока. Може би не се откроявате с по-висша интелигентност, но вашият кураж, упоритост и усилия ви водят до успех. Създаването на семейство е един от вашите приоритети и ние не се съмняваме, че в бъдеще ще го изпълните, ако то вече не е реалност. Смятате, че парите са едно от най-важните неща: макар че мнозина вярват в обратното, вие сте на мнение, че една голяма парична сума дава голямо щастие на своя притежател.

Какво, ако мислите, че жената вляво е майката на бебето? Прочетете нататък и ще имате достъп до вътрешния си свят!

Ако сте избрали жената отляво

Едва 30% смятат, че жената в тази част на картинката е майката на детето. Намирате ли се в този диапазон? Ако е така, имате късмет, тъй като този отговор е правилният. За какво става дума? Докато играят, децата често са обърнати към родителите си, тъй като така се чувстват много по-сигурни. Изглежда доста очевидно, че детето е обърнато наляво, така че поздравления. Доказахте своята висока интелигентност, но тя е дори по-висока, отколкото мислите.

Осъзнавахте ли, че сте сред най-умните във вашия клас и че винаги сте били първите, които отговарят на въпросите? Това е, разбира се, защото лявата страна на мозъка ви е много развита. Това полукълбо е свързано главно с логиката и интуицията, така че дори и в зряла възраст, вие продължавате да се откроявате с острия си ум. Защо не се опитвате да тренирате ума си по-често у дома? Вашият коефициент на интелигентност може да е близък до гениалния. Има още неща, които трябва да знаете за себе си …

Вие се откроявате с вашето чувство за общност и съчувствие. Винаги сте заобиколени от приятели, често срещате нови хора или пътувате на места, на които не сте били преди. Вашият приятен характер и завидно чувство за хумор ви правят много специален човек, с когото е истинско удоволствие да споделяте живота си. Освен това, вие сте съвсем искрени с всички, освен че знаете как да пазите тайни.

Ако към горепосоченото добавим преливаща чувственост, то вероятно ще сме прави. Следвайте сърцето си и нещата ще вървят чудесно за вас.

Източник: Обекти