Кубрат Пулев: Политиката е помиярска игра!

Кубрат Пулев: Политиката е помиярска игра!

Боксьорът на републиката Кубрат Пулев обяви Слави Трифонов за част от „помиярската политическа игра“ в самата му частна телевизия – „7/8 ТВ“.

Пред Крум Савов Кобрата не скри критиката си относно политиката и заяви, че дори да го поканят за листите си, нямало да приеме.

„Аз живея в чужбина през по-голямата част от времето и се срещам с политици от чужбина, от Германия. Виждал съм как се води политика. Никъде го няма това нещо. Аз не съм видял едно интервю да е дал нормално“, разкритикува Слави Пулев.

„За мен лично това не е политика, Слави не е човек, който ще се грижи за народа си – здрав силен човек, който да застане и да дойде чист, да застане пред обществото и да говори открито. Той по този начин влиза в цялата тази помиярска игра. Той го няма, не съм го виждал това никъде по света. Така ли ще се ръководи държавата? От някъде си. Онлайн. Онлайн ли ще ръководи държавата? Това е смешно“, заяви спортистът.

И разкри, че преди е гласувал за ГЕРБ и Бойко Борисов, били приятели, но на последните избори не декларирал отново подкрепата си. Бил разочарован за това, че все се налагало да търси „най-малкото зло“ в бюлетината. Иначе Кубрат отново заяви готовност да влезе в политиката, а лидерът на КОД Петър Москов веднага „лапна“ посланието и обяви, че ще го кани за листите си заедно с БЗНС и БДФ.

Предстои ли Кобрата да се включи в политиката, очаквайте скоро в Е-новини