img
Home / Жълта зона / Любимците на зрителите в „Един за друг“ Тина и Станимир обявиха страхотна новина

Любимците на зрителите в „Един за друг“ Тина и Станимир обявиха страхотна новина

/
/
/
480 Views

Тина и Станимир, които се превърнаха в любимци на зрителите в „Един за друг“, най-сетне вдигат сватба, Е-новини.

Влюбените от четири години живеят във Великобритания и след състезанието отново са там. Въпреки крехката си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Ревността не им е чужда, а страстта им е да пътуват. След годежа в две действия и предложение за брак в Париж, сега те най-сетне ще официализират връзката си.

„Приоритетите ни в момента са да си купим жилище, това лято ни предстои сватба, която два пъти отлагаме, и после е ред да сбъднем някои професионални мечти“, обясниха двамата в интервю за Нова телевизия. Засега те не мислят да се връщат в България, както бяха решили, защото Миро получил предложение за работа,

„Лично аз съм щастлива, че сме във Великобритания. Дори да не останем тук, тази държава ни научи на много. Изгради ни много като характери и съм благодарна, че опитахме да се развиваме тук.

Не съжалявам, че сме дали тези 4 години от живота си“, обясни Тина. „Винаги когато се върнем в България, се чувствам у дома си. От друга страна, ако гледаме кариера и някакво развитие, в момента имаме малко по-добра възможност да го направим тук. Все още се двоумим как да протече остатъка от живота ни“, сподели Миро.

Източник: Хотнюз

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *