Любо Нейков показа дъщеричката си – вижте порасналата Анна / СНИМКИ /

Любо Нейков показа дъщеричката си - вижте порасналата Анна / СНИМКИ /

Любо Нейков е един от най-обичаните актьори у нас. Една от последните му роли е в хитовата поредица „Откраднат живот“, където влиза в кожата на грижовен баща на Алекс Сърчаджиева.

Това едва ли му е било особено трудно, защото комикът е изключително загрижен татко и в реалния живот. Знае се, че най-голямата му слабост е  неговата дъщеричка.

Любо Нейков дъщеря

Любо Нейков с малката Анна

Анна е вече 10- годишна госпожица и е голямата гордост на своя татко. Дълго време комикът се опитваше да я опази от медийния интерес, но вече все по често я показва и споделя, че и у нея вижда част от актьорските си заложби. Нейков се раздава с особена щедрост за семейството и не пести нито стотинка, за да получава единствената му наследничка най-доброто от живота във всички аспекти.

Тя е ученичка в едно от най-скъпите школа у нас. Към момента дъщерята на Нейков е възпитаничка на столичния френски лицей „Виктор Юго“. Училището има отлична слава, но образованието там не е достъпно за повечето български деца. Обучението в лицея е изцяло платено, а справка с новия ценоразпис показва, че само за 1 учебна година Любо и останалите родители, пратили децата си там, плащат по 10 хиляди лева.

Сумата, стигаща за отлична кола втора ръка, се внася на 3 пъти, но в нея не влизат всички допълнителни разходи от рода на кръжоци, зелени училища, извънкласни занимания. Отделно се заплащат и всички изпити. Ако щерката на Любо реши да остане до XII клас във френския лицей, баща ѝ ще е вложил 120 хиляди в образованието ѝ, което обикновените български деца получават напълно безплатно.

Любо Нейков с дъщеря си

Любо Нейков с порасналата Анна

Припомняме, че преди Анна да тръгне в първи клас, тя посещаваше и забавачницата на „Виктор Юго“. Таксата за нея не е по-ниска от училищната и се равнява на 9410 лева. В престижното школо наследничката на актьора дружи с наследниците на родния и чуждестранен бизнес елит, както и на дипломати и политици. Всички предмети изучавала на френски език, затова вкъщи често бъркала думичките. За да няма никакви тревоги, личен шофьор карал дъщерята на Нейков всеки ден до училище. Понякога в джипа се возела и майка ѝ Гинка, която е фотографка по професия.

От година насам семейството има и нов член – малко кученце от породата „Йоркширски териер“. Малката Ани го получила като подарък от родителите си за страхотния си успех в училище. Комикът и двете му любими жени живеят в разкошен апартамент на спокойна уличка в столичния квартал „Оборище“. Жилището им е на партерен етаж и има свой двор, където Ани и домашният ѝ любимец да дивеят.

Освен за нея Любо се раздава и за дъщерята на своя покоен брат – Ина. И нея успя да изучи, като наскоро тя се дипломира като акушерка и вече работи в „Майчин дом“.

Източник: За Жената