Любов ли бе, да го опишеш: 71-годишна се омъжи за 17-годишната си истинска любов /СНИМКИ/

Любов ли бе да го опишеш: 71-годишна се омъжи за 17-годишната си истинска любов /СНИМКИ/

Какво мислите за истинската любов, независимо от възрастовата разлика?

Всеки ден виждаме примери около нас – по-възрастен мъж, лудо влюбен в младата си половинка. Обратният вариант, на възрастна дама с по-млад мъж, е по-рядко срещан, но също не е изключение. Дали в случая се касае за истински чувства или материален интерес? Днешната история на E-novini.com е именно за такава връзка – а вие преценете реална ли е любовта в случая:

Когато скърбящата пенсионерка Алмеда Ерел от Севиервил, Тенеси, си вземала последно сбогом със сина си, последното нещо, което очаквала, било да намери любов.

След зашеметяващ триседмичен романс, тя и Гари Хардуик, който бил на 17 години по време на запознанството им (сега е на 18), и който преди това са се срещал със 77-годишна жена, се оженили на сватбена церемония, която струвала само $ 200 и шест дни подготовка.

Сега необичайната двойка живее в къщата на Алмеда, заедно с един от внуците ѝ, който е три години по-възрастен от новия ѝ съпруг.

разлика във възрастта

“Не търсех млад мъж, но Гари просто се появи”, казва Алмеда, която работи като асистент в супермаркет.

– “Веднага осъзнах, че той е единственият.” Сега жената е много по-щастлива, отколкото когато след смъртта на съпруга си преживяла и смъртта на най-големия си син Робърт, който починал от инфаркт на 45-годишна възраст.

брачна двойка

“Бях омъжена  за първия си съпруг, Доналд, 43 години, и когато той почина през 2013 г. от усложненията на диабета, след като прекара седем месеца в болницата, останах сама”, казва Алмеда. – Отидох на работа в Уолмарт обляна в сълзи, а колегите ми попитаха какво ми се е случило.

Подсъзнателно търсела сродна душа. Жената трябвало да понесе и смъртта на сина си Робърт. „Той постоянно имаше здравословни проблеми след инцидент в младостта си.

Но когато съпругата му Лиза се обади и каза, че е мъртъв, това беше удар за мен. За мен беше много трудно – спомня си Алмеда.

възрастна жена с млад мъж

Гари, чиято страст към жените на възраст започнала, когато се влюбил в учителката си на осемгодишна възраст, казва, че и той преживял труден период. Мъжът бил нещастен в отношенията със 77-годишната си бивша любовница. – “Постоянно се карахме”.

“Бях депресиран и търсех изход” – казва мъжът. Тогава Лиза, леля му, го поканила на погребението на съпруга й Робърт.

възрастна булка

Алмеда казва: „Забелязах този млад мъж с очарователна усмивка по време на молитвата и си помислих:“ Уау, ето го. ” Стоеше на другия край на църквата, но аз продължих да го гледам. Това беше лъч светлина през тъмнината на скръбта”.

“После, когато накрая излязох навън, той дойде и ми изказа съболезнования. Ние нямахме много време, но това беше достатъчно”.

женен за по-възрастна жнеа

През следващите няколко месеца тя постоянно мислела за Гари.

Но жената не разбрала, че чувствата са взаимни, и веднага щом скъсал с любовницата си, Гари отишъл при леля си Лиза, за да признае чувствата си към Алмеда. – “Беше любов от пръв поглед за мен. Тя имаше най-красивите, сини очи”.

“Когато казах на Лиза, че ми харесва Алмеда, тя отговори, че и тя ме харесва и че ще ни помогне да се сближим” – спомня си Гари.

женен за възрастна жена

Скоро след това Лиза ги поканила на семейна вечеря в най-близката пицария за рождения ден на деветгодишната й дъщеря Евелин.

Гари и Алмеда седнали един до друг и между тях отново пламнала искрата на любовта.

– “Той беше същият, какъвто го помнех. Тази усмивка, добър поглед, и двамата бяхме твърде нервни, за да ядем, и в един момент той падна от стола” – спомня си жената. „Говорихме за всичко в продължение на няколко часа и открихме, че имаме много общо помежду си, например, любов към кънтри музиката и италианската кухня“, казва Гари, който наскоро написа книга за живота си, наречена „Това съм аз“.

двойка на дивана

Но Алмеда трябвало да му зададе още един въпрос. Тя си спомня: „Просто го изстрелях:“ Виж, аз съм на 71, а ти на 17.

“Прекалено ли съм стара за теб?” – Той ми стисна ръката, усмихна се и отговори: – “Възрастта е само цифра”. Същата вечер, когато се върнали у Лиза, Гари я изненадал с букет от червени рози и подарък под формата на гривна за рождения ѝ ден, който бил няколко дни по-рано.

После се целунали за пръв път, седнали на пейка под луната.

– “Отново се почувствах като тийнейджър” – усмихва се Алмеда.

женен за баба

Оттогава двамата се срещат всеки ден и получават одобрението на повечето от техните приятели и роднини, включително майката на Гари, Тами, и баба му Каролин, която е на възрастта на Алмеда.

Две седмици след първата среща жената не се поколебала и за секунда, когато Гари ѝ направил предложение за брак. Шест дни по-късно, Алмеда облякла сватбена рокля, взета от братовчедка ѝ, и се оженили в градината срещу къщата на Лиза, където била първата им целувка.

В първата брачна нощ те за първи път се любили. – “Беше чудесно, по-добре от най-смелите ми фантазии. Тя наистина е жената от моите мечти и физическият аспект на нашите взаимоотношения е най-добрият” – признава Гари.

Алмеда казва, че това време е било и най-доброто за нея. “Никога не съм чувствала такава връзка”, казва тя.

необичайна двойка

След сватбата Гари прави татуировки с имената на двамата на гърдите си и сега двойката живее в къща с пет спални, собственост на Алмеда, заедно с дъщеря ѝ ДиАна и внуците си Аарон и Индиана.

Той казва: „Алмеда е толкова млада по сърце, че възрастта никога не ни е притеснявала”.

“Просто знам, че Бог отговори на молитвите ми в деня, в който я срещнах.” Алмеда добавя: “Разбрах, че ако наистина обичаш някого, няма значение кой какво мисли за това.”

Източник: 365 Новини


Публикувана

в

Тема: