Любовната история на Шеф Михалчев и съпругата му-Снимка от младините им

Любовната история на Шеф Михалчев и съпругата му-Снимка от младините им

Шеф Петър Михалчев и жена му Ина се влюбват един в друг от пръв поглед, разбра Е-новини

„Моя приятелка работеше в ресторант и аз, минавайки покрай него, реших да се отбия и да я видя. В момента, в който влязох в заведението, шуберът се повдигна и от там се показа Петър.

Беше много красив. Тогава имаше дълга коса.

Никой в момента не вярва, когато разказвам, че е имал коса до кръста“, спомни си Ина по Би Ти Ви. Скоро след това се женят и започва животът им, изпълнен с неочаквани събития. „Той непрекъснато изненадва – много е ексцентричен и май с възрастта това се обостря и става все по-ексцентричен“, признава Ина.

Докато синът им расте, шеф Михалчев и Ина отварят собствено ресторантче, отдават се на общи хобита и стават горди притежатели на три кучета акита, а от скоро и на два бухала.“

Аз съм, бих казал, доста разглезен. В смисъл, че понякога не стигаме до консенсус. Но каквото съм си наумил, то става. И тя не ми се сърди“, споделя виртуозът на сушито.

Животът в синхрон със стриктността и спокойствието, които са основни елементи от любимата на Михалчеви японска култура и философия, често е несъвместим с родното ежедневие. Но двамата са точни и прецизни в морала и в професията – съвсем като Изток. И затова са заедно вече 21 години.

Източник: За жената