Маги Халваджиян: Хората на Радев обрекоха 6 000 000 българи на глад!

Маги Халваджиян: Хората на Радев обрекоха 6 000 000 българи на глад!

Арменският тв продуцент Маги Халваджиян е един от заклетите противници на „червена“ България. От 30 години не крие мнението си, че комунистите са в основата на разрухата на държавата ни.

Магърдич е убеден, че всичкото зло в страната ни започва от комунизма. Той ненавижда тоталитарния режим, защото за него свободата на словото е над всичко. Освен това арменецът не обича да бъде подчинен на никого.

„Още като бях в казармата си казах, че не искам повече никога да изпълнявам чужди команди и да бъда подчинен на някого.“ – сподели преди няколко години по радиото Маги Халваджиян.

Той не познава лично Румен Радев, но не му е фен, тъй като президентът спечели изборите благодарение на БСП. „Знам, че играе в левия отбор и това ми стига да не го харесвам“, казва за Радев продуцентът на „Маскираният певец“.

Според него причината да има толкова много емигранти сред нас е отново в „червените“.

„6 000 000 българи бяха обречени на глад и мизерия, а 2 000 000 избягаха в чужбина заради онези, на които някои хора се кланят“, смята Халваджиян, визирайки именно комунистите, пише БЛИЦ

Магърдич Халваджиян е добър приятел с Бойко Борисов. Двамата се виждат често, а и Маги работи с Нова телевизия, която се държи от Кирил Домусчиев, който пък е също приятел с Борисов.

Именно затова арменецът не подкрепя протестите срещу правителството. Още в самото начало си позволи да ги критикува, след като оператор на Канал 3 бе изгонен от протест. След като събра много критики обаче, изтри публикацията си във Фейсбук, но мнението му стана ясно за всички.

Интересното е, че синът му Бедрос Халваджиян е един от най-големите протестъри. Макар също да работи в Нова ТВ, Бебо не се страхува да хули властта и да изразява гражданската си позиция.

Коментари

Един отговор за “Маги Халваджиян: Хората на Радев обрекоха 6 000 000 българи на глад!”

  1. Georgi

    Магърич Халважиян Капасян Маскарян