Мързи я да работи, но да ляга с богаташи – не! Златка Димитрова се настани в апартамента на адвокат и плаща наема с тялото си

Мързи я да работи но да ляга с богаташи – не! Златка Димитрова се настани в апартамента на адвокат и плаща наема с тялото си

Бившата плеймейтка Златка Димитрова прави всичко по силите си да не работи. Откакто е известна в публичното пространство, тя няма и ден трудов стаж, а общата й култура е на ниво нула, което се видя ясно в „Биг Брадър“ преди години.

Сега Златка Димитрова продължава да вършее в името на мързела си. Новото й гадже е адвокат и разполага не само с много пари, но и с огромен апартамент в столицата, където се е настанила бургаската бръмчалка заедно със сина си.

Предишното гадже на Черната Златка беше фитнес инструктор. Сега явно тя е захитряла и вече търси мъж със стабилна професия, за да може да я издържа за по-дълго време.

Интересно що за юрист би започнал връзка с жена като Златка Димитрова, чието тяло е познато отблизо на половината мъже в София и Бургас. Тя е жена без грам интелект и морал, а и дори не е красива, даже прилича на мъж. Очевидно новият на брадърката е заслепен от секса и не мисли трезво.

На всичкото отгоре Димитрова върви и с багаж. Тя има 7-годишен син, който също вече живее с новия й любовник. Няма мъж, на когото да му е приятно да е пастрок, но Златка му се отплащала щедро в леглото и той бързо забравял, че издържа нея и детето й.

Единствените доходи на палавото Злати са от инфлуенсърство, но тя не е от най-добрите и популярните в този занаят. С парите, изкарани от това, не може да води охолния живот, който обича. Затова постоянно търси мъже, които да я превърнат в държанка.

Припомняме, че бащата на сина й я издържа доста години. Мирослав работеше като луд, за да изхранва нея и детето им, а тя му сложи рога, поради което днес той не иска да я погледне.

Бившата й свекърва се оказа права, че се опитваше да налее мозък на сина си, убеждавайки го да не се забърква с такава лека жена, но Миро не я чу и си изпати.

Да не забравяме, че Златка развали семейството му и остави две деца без баща си у дома. И всичко само за да може някой да я издържа, а тя да лежи и да му се отплаща с тялото си.

В момента прави същото в дома на адвоката. Плаща наема със секс, но докато не види някой по-заможен и не започне да цеди него.