Мъжът на починалата Миглена: Няма да оставим детето. Няма значение, че не съм биологичен баща

Мъжът на починалата Миглена: Няма да оставим детето. Няма значение че не съм биологичен баща

Близките на починалата заявиха, че ще се погрижат за 6-годишното момченце на жената, което вече е пълен сирак.

То е от първия брак на починалата Миглена Сиреняска, а баща му е починал от рак преди 4 години. Така детето остава кръгло сираче. Мъжът на клипа е втори мъж на починалата жена, но той обеща детето да не бъде изоставено.

„Детето няма да го оставим. Има леля, баба и дядо. Ще го гледаме, то си е наше. Няма значение, че не съм биологичен баща”, коментира мъжът на починалата жена Николай Витанов.

Той не е биологочен баща на детето. По думите му жена му се почувствала зле внезапно.

„Имаше затруднено дишане. Обадихме се на 112. Казаха ми да й премеря температурата. Видимо нямаше такава, изглеждаше ми студена. Попитаха ме не може ли аз да я закарам до Бърза помощ. Преди да стигнем в Спешния център вече почти не можеше да говори”, поясни мъжът на починалата.

„Мама ми се обади и пищеше, че сестра ми е починала. Отидохме в болницата, не получихме никаква информация. Казаха ни, че вече са обясни всичко на мъжа й”, разказа сестрата на 44-годишната починала жена.

Починалата е 43-годишната Миглена Сиреняска от врачанското село Пудрия. Жената има две големи деца от първия си брак и момченце на 6 години от втория, което след смъртта ѝ остава кръгло сираче.

Преди 4 години вторият ѝ съпруг починал от рак и известно време тя отглеждала момченцето сама, разбра Е-новини.

Малко след това жената започнала отношения с мъжа, който е бил с нея и до последно онази вечер в болницата. Двамата живеели на семейни начала във Враца, а през почивните дни пътували до Пудрия.

Близки на семейството споделят, че мъжът на Миглена бил много привързан към малкото момченце и обичал да прекарва време с него. Според тях той ще осинови детенцето, за да може то да остане да живее с него.

Миглена е работила във фирма за производство на хляб в областния център. Последните няколко дни обаче жената не била на работа, тъй като не се чувствала добре.

Колегите ѝ разказват, че е била добра и кротка жена, готова да помогне на всеки и била в прекрасни отношения с всички във фирмата.