Милиардер дава 180 млн. долара, ако се ожените за дъщеря му

Милиардер дава 180 млн. долара ако се ожените за дъщеря му

През 2012 г. хонконският милиардер Сесил Чао предложи 65 млн. долара на мъжа, който спечели любовта на неговата дъщеря.

Две години по-късно Чао дори удвои зестрата до 130 млн. долара. Финансовата награда успя да събере повече от 20 000 мъже, които да молят за ръката на Джиджи Чао. Има обаче един проблем – Джиджи е лесбийка, а през 2014 г. тя обяви, че се е оженила за дългогодишната си приятелка във Франция, разбра Е-новини.

Г-н Чао каза пред Financial Times, че ,,на всеки, който идва да ухажва Джиджи ще му бъде осигурен доста луксозен живот.“

Съобщено също бе, че г-н Чао имал намерение да остави контрола на бизнес империята му на дъщеря си, но ще обмисли дали да го предаде на двамата си сина, ако тя не се омъжи.

Сега, 77-годишният мъж е казал пред малайзийския вестник Нанянг Сианг Пау, че ще помисли за удвояване на парите, предлагани преди това. След първата си оферта привлече 20 000 неуспешни опита.

Баща й също така настоява, че не е „твърде късно“ да промени решението на дъщеря си за своята сексуалност, и е цитиран да казва: „Аз не искам да се намесвам в личния живот на дъщеря ми. Надявам се само за нея да има добър брак и деца, както и да наследи бизнеса ми. „

Още две години по-късно Сесил Чао отново решава да увеличи наградата на 180 млн. долара.

Джиджи ЧаоОт своя страна Джиджи, която днес е на 34 години, споделя, че би се радвала, ако баща й приеме факта, че тя има брак с жена и ако спре да се бърка в живота й.

Семейната драма явно е доста интересна, след като през изминалата година филипинска продуцентска компания пусна сериал, базиран на историята на Джиджи и баща й на име „Дъщерята на богаташа“. Чао е собственик на публичната компания Cheuk Nang, инвестираща в имоти в Хонконг, Макау, Малайзия и Китай.

Оферта за булка


Публикувана

в

Тема: