Мира от „Кварталът на богатите” залюби възрастен олигарх

Мира от „Кварталът на богатите” залюби възрастен олигарх

Известната у нас като Мира от „Кварталът на богатите“ и Йешим от „Сезони на любовта“ турска актриса Серенай Саръкая отново е залитнала по по-възрастен мъж с големи финансови възможности. Феновете ѝ са изумени от новия роман на хубавицата.

Според информация, разпространена от „Гедже“, актрисата от месец живее в селската къща на турския олигарх Халдун Демирхисар. Това се потвърждава и от снимки, които турските журналисти разпространяват в интернет. По-рано Серенай Саръкая направи изявление, в което говори за приятелство с Халдун, и помоли да не се бърза със заключенията.

Известно е, че това не е първата любовна връзка на актрисата с много по-възрастен мъж. Не толкова отдавна тя се раздели с популярния турски комик Джем Йълмаз. Зад краха на връзката им стояха редица причини, основната от които според приближени до Серенай Саръкая била изневерите на актьора.

Турският елит никога не се уморява да говори за романтиката на известни личности, но и този път мнозина бяха изумени от силата на чувствата на Серенай Саръкая въпреки голямата разлика във възрастта ѝ с богаташа Халдун Демирхисар. Преди да започне да хвърля поглед към по-зрели мъже, Серенай бе оплела в мрежите си и двама свои млади колеги – Чаатай Улусой и Керем Бурсин. С втория дори бяха сгодени, но се разделиха заради липсата на готовност от страна на Серенай за семейство и раждането на деца. „Тя гони единствено кариера“, каза тогава Керем.

Въпреки младостта си Серенай Саръкая е една от най-популярните актриси в съвременното кино в Турция. Хонорарите ѝ възлизат на милиони лири и хора от обкръжението ѝ коментират, че не се е залюбила с настоящия си партньор заради финансова изгода.