Млад бизнесмен от ГЕРБ: Хиляди семейства благодарят на Бойко Борисов, че пият чиста вода

Млад бизнесмен от ГЕРБ: Хиляди семейства благодарят на Бойко Борисов

„Хиляди семейства благодарят на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов, че пият чиста вода“, заяви млад мъж на 22 години от ГЕРБ от плевенското село Крушовене, който разказа, че е започнал сам бизнес със соларни панели благодарение на комуникацията с правителството.

Създадох соларна централа в моето село, обясни той и посочи, че смята да продължи образованието си в академията на МВР в София.

„Селото се заливаше с вода при всеки дъжд, а сега това го няма, най-големият успех е водният цикъл, направиха се пътища със стотици километри, асфалт – много“, обясни младежът.

„Лично съм много притеснен за машините и машинното гласуване. Усещам, че това ще бъде първият манипулиран вот в България и просто начина, по който ги виждам, лежерно, по две минути дават за гласуване.

Не знам възрастните хора как ще гласуват. Кой пази в момента машините. Нямам никакво доверие на това правителство и съм убеден, че няма да проведат честни избори.“ Това заяви на среща с младите представители на ГЕРБ бившият премиер Бойко Борисов.

Какафонията става огромна, а единственото, за което говорят, е подслушването, счита лидерът на ГЕРБ. Демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини. Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето?

Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна. Продължаваме разговорите с младежи от ГЕРБ като част от подготовката ни за изборите“, каза още Борисов.