img
Home / Лична драма / Млада жена чу най-желаните думи, но след като погледна в огледалото ѝ се срина

Млада жена чу най-желаните думи, но след като погледна в огледалото ѝ се срина

/
/
/
600 Views

Дженифър Гингли криела огромна болка зад принудената си усмивка. Тя е влюбена в приятеля си още от малката.

Двамата все пак се събират и стават двойка, която от 11 години е все по-щастлива от факта, че другият е в живота й.

Вече ви разкрихме за историята на Иви, която започна да ревнува бясно гаджето си, а малко по-късно разбра, че това всъщност е първият симптом на много коварна болест. Показахме ви и какво се случи с вегeтарианка, която реши да започне да яде месо. Резултатите са буквално фрапиращи.

Когато обаче тя получава предложение да се омъжи, пищи в ужас и отказва. Каква е причината? Тя е просто шокираща, смайваща и направо невероятна.

Когато Дженифър получила предложението от любимия си тя отказала и казала, че иска да изчакат, защото в момента не може да си позволи тази стъпка. 26-годишното момиче имало наистина страшен проблем.

Тя имала наднормено тегло. Този проблем всъщност се появява още, когато Дженифър е тийнейджърка. В края на образованието й обаче теглото й се увеличава до критичните 120 килограма.

Тя признава, че не може да си представи как в тези си огромни фори ще отиде до олтара и ще гледа след години сватбения си албум. Ето защо Дженифър си позволила да даде обещание на Люк, че ще се омъжи за него след година. Тя е твърдорешена, че до тогава ще отслабне. Гледайки се в огледалото, тя признава, че непрекъснато си задавала въпроса: „За Бога… как можах да се докарам до това състояние?”.

След известно време момичето намира екип от специалисти, които да се справят със затлъстяването й. Преди това тя е опитвала много диети но никоя от тях не успяла да й помогне в борбата с излишните килограми и да постигне желания резултат.

След месеци обаче резултатите от работата й със специалисти вече били налице. Под строгото ръководство на треньори и диетолози Дженифът отслабнала.

За една година тя е загубила 57 килограма, което е почти половината от първоначалното й тегло. Без съмнение младото момиче вече е неузнаваемо, здраво и разбира се – щастливо.

Виждайки резултатите на Дженифър Майка й и сестра й също решили да се присъединят към нея и стопили  по 45 килограма.

На снимките „преди” и „след’ се вижда, че промяната на момичето наистина е шокираща Всички всъщност изглеждат като напълно различни хора. Освен това, след толкова много загубени килограми Дженифър получава и награда от треньорите и диетолозите си.

Година след предложението, Дженифър вече е готова да каже „Да” и да се омъжи за любимото си момче. Лука от своя страна чакаше търпеливо Дженифър през цялото време, за да може отново да зададе въпроса си и да получи най-мечтания отговор.

Дженифър продължава да тренира, а резултатите й са все по-добри и по-добри. Тя чу най-желаното нещо, но един поглед в огледалото срина живота й!

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *