Мрачните тайни на семейство Ротшилд

Мрачните тайни на семейство Ротшилд

Има едно семейство, което все още е разпознаваемо в целия свят – Ротшилд. Много може да се каже за тази фамилия: те имат необичайно количество пари и власт по света.

Днес се знае твърде малко за тях, защото са мистериозни и изглежда нямат същото влияние върху световните дела, както някога по време на най-голямото си богатство. Някои хора обаче все още вярват, че са членове на Новия световен ред, използват ни като марионетки и летят с черни хеликоптери над къщите ни. По същество хората знаят за тях, че са богати. Има обаче някои интересни факти за семейството, които трябва да знаете, пише Труд.

Кръвосмешения

Когато едно семейство има повече пари, отколкото хората могат да си представят, и също толкова власт – какво да правят с тях? Всъщност богаташите не искат нищо да излезе от семейството, така че се женят един за друг. Така Ротшилдови пречат на външни лица да им вземат парите. Колкото и странно да звучи, това е добра финансова стратегия. Цялото движение за кръвосмешение е ръководено от основателя на семейството: Майер Амшел Ротшилд. Той създава цялата линия, така че жените членове на семейство са много ограничени във възможностите си да се женят, когато става дума за наследяване. Единственият начин да получат парите си в бъдеще е да се оженят за братовчед си.

Жажда за власт

Парите могат да бъдат коренът на злото и да направят някой много жаден за власт, ако не внимава. Много членове на семейството искат да имат власт в страната си и се смятат над закона. Съобщава се, че Амшел Ротшилд веднъж казва: „Дайте ми контрол над икономиката на страната и не ме интересува кой създава нейните закони.“ Те вярват, че могат да определят свои собствени правила, стига да имат достатъчно пари. И както може да се заключи: повечето от тях имат достатъчно средства, за да се поставят над крале и кралици, президенти, министър-председатели…

Диктуват цената на златото

Някои твърдят, че днешната цена на златото се формира от семейство Ротшилд. През 2004 г. Нейтън Майер Ротшилд и синовете му се оттеглят от бизнеса със злато и други благородни метали и отстъпват мястото си на семейство Баркли. Семейство Ротшилд има основната дума за цената на благородния метал през 1919 г., когато петима водещи търговци в бранша се срещат два пъти на ден, за да я коригират, а мнозина го правят и днес. В този дълъг период от 1919 до 2004 г. срещите се провеждаха всеки ден в офисите на N, M Rothschild and Sons.

Сатанисти

Много свидетели, влезли в дома им, твърдят, че той е пълен със символи на Сатаната. Според един свидетел, семейство Ротшилд запазва свободно място на масата лично за Тъмния лорд и никой няма право да седи на него. Трудно е да се потвърди това, но има много сведения. За да добавят малко повече интрига към тази ситуация, някои членове на семейството подписват името си с печата на Соломон. Въпреки че печатът се смята за символ на еврейския народ, по това време той не е официален символ и е използван от сатанистите.

Връзки с илюминати

Чували сме много привърженици на конспиративните теории да говорят за тайни общества като илюминати и масони, но повечето от тези истории започват със семейство Ротшилд. Винаги ще има хора, които се опитват да разкрият членовете на предполагаемите Илюминати, има много открити улики. Една такава показва, че семейство Ротшилд наистина е част от това общество. Тя датира от Първата световна война. Тъй като фамилията присъства на подписването на споразумението в крайна сметка, хората го приписват на членството им с Баварските илюминати, които са основани през 1776 г.

Финансират войни

Тъй като се твърди, че семейство Ротшилд контролира половината от световните пари, те са тези, които финансират повечето от войните, водени през последните 200 или повече години. Семейство Ротшилд финансира всичко от Наполеоновите битки до Световните войни на 20-ти век. В края на всяка война фамилията печели пари, когато заемите започват да се връщат, а на страните са необходими повече пари за възстановяване. Когато банките са унищожени поради войната, има само едно място, където правителствата могат да се обърнат, и това са Ротшилд.

Странни забавления

На странните си партита често носят животински маски

Едно нещо, което не помага за потискането на слуховете за илюминатите, са партитата, организирани от Ротшилдови. Най-известно е това със снимки от 1972г. Поканите са изпратени „с главата надолу“, така че гостите имат нужда от огледало, за да видят какво пише, и когато пристигнат, светлините на къщата светят в ярко червено. Много от тези партита включват странен избор на стил и носене на животни на главите и маски с няколко лица. Снимките изглеждат така, сякаш са направени от видео на Lady Gaga. Те също изпитват странно очарование към клетките за птици, но това може да се дължи на факта, че Салвадор Дали е техен домашен приятел.

Крият 650 милиарда долара

Семейство Ротшилд без съмнение е най-богатата фамилия в историята на света. Странно е, че нито едно от имената им не може да се види в списъка на Forbes за най-богатите личности, но като семейство все пак са най-богатите. Те твърдят, че чрез фондовете нетното им богатство е около 350 милиарда долара. Причината за това е, че се женят един за друг, но много са тези, които смятат, че имат 1 трилион долара нетна стойност.

Източник: С кафето