Направил бебе на любовницата си и избягал: А след 9 месеца… за такава карма не можем и да мечтаем

Направил бебе на любовницата си и избягал: А след 9 месеца

Новото време и интернет технологиите позволяват на влюбените лесно да си уговарят срещи. Неверните партньори обаче успяват да проведат паралелна връзка с години и да не бъдат хванати.

Така и един женен мъж, баща на две деца, няколко години е имал любовница – италианка. Когато си помислил, че жена му ще разберете за това, най-накрая решил да прекрати връзката си и да се посвети на семейството си.

Въпреки това, не е било толкова лесно – отишъл при любовницата си и й казал, че иска да прекратят връзката, а тя му казала, че е бременна. Той обаче намерил компромисно решение, а любовницата приела – не искала да абортира, взела пари за билет за Италия и сума за отглеждане на детето.

Но мъжът искал да знае кога ще стане баща за трети път.

С цел да не се рискува и съпругата му може да се усъмни в нещо, се договорили да прати картичка и някъде с малки букви да напише „спагети“. Това трябвало да бъде тайна парола.

Жената приела и заминала.

След 9 месеца, прелюбодеецът получил поща – договорената картичка и буквално паднал на земята!

Конкретно на хубавата картичка пишело: Спагети, спагети, спагети, спагети, спагети. Три порции с кюфтета и две без. Изпращайте още сос.

Жената всъщност е родила пет бебета – три момчета и две момичета, и със сигурност са и били необходими повече пари за петте деца. Човекът от безсилие и шок, защото нямал пари, буквално колабирал.