Наследствената гадателка Лайла Абдел Латиф с ново черно пророчество за 2021 г

Наследствената гадателка Лайла Абдел Латиф с ново черно пророчество за 2021 г

Появи се ново пророчество за събитията от 2021 година. Наследствената гледачка Лайла Абдел Латиф говори за това, което очаква човечеството през следващите месеци. В нейната прогноза има две точки – едната е добра, но втората предупреждава света за нова опасност.

Не е ясно кой и по каква причина нарича тази жена магьосник, но тя не вярва, че звездите могат да повлияят на съдбата на хората, въпреки че е запозната с астрологията. Латиф притежава тайни практики и уверява, че бъдещето е отворено за нея като книга. Не е нужно да прибягва до гадаене на карти, за да знае предварително какво е предназначено да се случи.

Тя е родена и израснала в Бейрут. Сега тя е на 62 години. Хората я смятат за ясновидка и са сигурни, че именно с помощта на тази дарба тя получава информация за бъдещето. Снимки на предстоящи събития са отворени за нея като слайдове. Жената получила дарбата си в наследство от баща си, който бил известен ливански лечител. Той изцелявал хората изключително чрез молитви.

Като съвсем младо момиче тя изплашила майка си с мрачно пророчество за съдбата на дядо й. Било й разкрито, че възрастният мъж няма да се прибере вкъщи, след като решил да направи поклонение до светите места. Всичко се случило точно както предсказала Лайла.

Сега тя участва активно в проблемите на бежанците. Тя е любяща съпруга и майка. Ясновидката даде пророчеството си на 16 март. Според нея човечеството трябва да се подготви за сериозни изпитания.

Пророчеството на Лайла Абдел Латиф за 2021 г.:

пандемията ще приключи до края на тази година;

човечеството ще се сблъска с цифров вирус с безпрецедентна разрушителна сила;

икономическата криза ще се влоши;

САЩ и Китай няма да могат да уредят различията си;

може да започне нова война в Близкия изток;

планетата ще се раздира от катаклизми.

Първо, ливанската гадателка повдигна темата за пандемията. Тя е уверена, че болестта ще бъде напълно победена. По-точно, ще изчезне толкова внезапно, колкото се появи в края на 2019 г. Учените ще могат да намерят толкова ефективно лекарство, че вече няма да се тревожат за връщането на тази инфекция. Ще бъде възможно напълно да се овладее ситуацията с разпространението на инфекцията едва по-близо до есента.

Лайла прогнозира, че светът ще разбере цялата истина за това кой е отговорен за появата на това заболяване, което парализира нормалния живот в повечето страни.

Ясновидката нарече определен дигитален вирус основната опасност тази година. Може би тази програма ще бъде толкова разрушителна, че може да навреди на важни бази данни по света.

Хората ще усетят последиците от мощната икономическа криза, която от своя страна може да предизвика напрежение и вълнения в някои страни.

Особено неспокойно ще бъде в САЩ. Китай също може да се сблъска с масови протести. Латиф е загрижена, че конфронтацията между двете ядрени сили само ще се задълбочава.

Публикувана е информация, че гадателката „е видяла“ ужасно събитие във Франция, от което „целият свят ще потръпне“.

Ясновидката обърна специално внимание на Близкия изток. Тя „видяла“ влошаването на ситуацията в региона. Тя не изключва началото на активни военни действия. Отношенията на Израел с някои арабски страни ще се променят. Лайла се обърна към политиците с молба за запазване на мира на арабска земя, за предотвратяване на нови войни, унищожаващи съдбите на хората.
Човечеството ще се сблъска с много природни бедствия и повечето страни ще трябва да преминат през сухи, знойни сезони с прекомерни температури.

Заключение

Пророчеството на Лайла Абдел Латиф се обсъжда активно в пресата и в социалните мрежи. Тарологът Мариан Бас изрази мнението си за „визиите за бъдещето“. Тя се съмнява, че най-обезпокоителните прогнози ще се сбъднат. Тя е сигурна, че ако нещо се случи, то ще бъде в по-мек „сценарий“. По-рано казахстанският неошаман Заман Сипатаев предупреди за това какви климатични изпитания очакват човечеството през 2021 година.

Превод: БЛИЦ